Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 lucruri despre Candida pe care orice femeie ar trebui să le știe

6 lucruri despre Candida pe care orice femeie ar trebui să le știe


Publicat în: 2016-01-17
Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar dacă încă nu ai avut o infecție cu Candida, mai mult ca sigur că vei avea una la un moment dat. Trei din patru femei experimentează măcar o dată în viață infecția cu candida, iar jumătate vor avea două sau mai multe. Acest lucru este atât de comun deoarece Candida există în mod natural pe piele și în jurul vaginului, însă când apare un factor extern care distruge echilibrul microflorei, atunci Candida se dezvoltă în exces și încep să apară senzațiile de arsură și mâncărime.

Iată 6 lucruri pe care orice femeie trebuie să le știe despre infecția cu Candida:

- Simptomele Candidei pot fi ușor confundate cu alte probleme uro- genitale (vaginitele bacteriene sau infecțiile urinare). Simptomele specifice candidei sunt: senzația de arsură, mâncărime, durere în timpul actului sexual și scurgeri de culoare albă, fără miros
- Prima dată? Mergi la doctor dacă crezi că ai o infecție cu candida. Prima dată când experimentezi aceste simptome este bine să mergi la doctor pentru a fi sigură de diagnostic. Ulterior, dacă vei mai experimente această problemă, vei cunoaște simptomele și poți să le combați cu tratament specific. Îți recomand soluția naturală și de durată pe care ți-o oferă 30 Days Candida Solution
- Nu ai nevoie de produse care să prevină dezvoltarea în exces a candidei. Ginecologilor le place să numească vaginul ”cuptor cu sistem propriu de curățare”. Acest lucru se datorează faptului că nu este nevoie să faci dușuri interne, să folosești geluri parfumare, parfumuri sau alte produse pentru a fi curată. Mai mult de atât toate aceste produse nu fac altceva decât să provoace o infecție cu Candida datorită faptului că distrug microflora.

Ce sa faci dacă apare după actul sexual?

O infecție cu candida nu este o boală cu transmitere sexuală, dar actul sexual poate totuși să producă un dexechilibru bacterial care să favorizeze dezvoltarea candidei. Totuși, dacă simptomele apar după actul sexual este bine să consulți un medic pentru a exclude bolile cu transmitere sexuală.

Adevărul despre costumele de baie

Probabil ai auzit că hainele umede sunt rețeta perfectă pentru dezastru. Doctorii sfătuiesca ca după baie sau anternament este bine să ne schimbăm hainele umede deoarece dezvoltarea Candidei în exces este favorizată de umezeală și căldură. Acest sfat este cu atât mai indicat de a fi urmat dacă suferi de infecții recurente.

Schimbarea anticoncepționalelor te fac mai susceptibilă de a dezvolta Candida

Orice îți afectează echilibrul hormonal (anticoncepționale, stres) este un factor de risc. De asemenea este indincat să ai grijă la consumul de antibiotice care distrug și bacteriile benefice astfel favorizând dezvoltarea candidei în exces. Un nivelul ridicat de zahăr din sânge favorizează și el dezvoltarea infecțiilor fungice.

Beneficiile 30 DAYS Candida Solution:

- 6 luni de dietă anti-candida în doar 30 de zile,
- O combinaţie de extracte naturale cu acţiune dovedită împotriva candidei,
- Elimină înmulţirea excesivă a candidei,
- Atenuează și îndepărtează toate simptomele asociate cu proliferarea candidei.