Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Numai în acest fel poți preveni și stopa cancerul

Numai în acest fel poți preveni și stopa cancerul


Publicat în: 2016-01-18
Ceea ce mâncăm poate într-adevăr preveni sau stopa progresia bolii canceroase. Acestea sunt ultimele concluzii ale multor organizații internaționale care studiază cancerul. Aceste concluzii, bazate pe studii solide și numeroase, ne arată că trebuie să facem unele schimbări în alimentație și stil de viață dacă vrem să supraviețuim maladiei secolului care face din ce în ce mai multe victime. Iată o listă de alimente numai bune pe care le puteți consuma din belșug pentru a vă feri de cancer!

Alimente verzi

Urzicile tinere, păpădia, iarba de grâu, orzul verde, lucerna, algele verzi, rucola, spanacul, spirulina și chlorella și alte alimente verzi sunt foarte bogate în clorofilă și alți fitonutrienți care purifică sângele, detoxifiază organismul și refac organele interne. Testele de laborator au arătat următoarele: clorofila inhibă activitatea substanțelor toxice, carcinogene, direct la nivel molecular. Alimentele bogate în clorofilă stopează creșterea tumorilor. Chiar și sub formă de pudră, ierburile verzi sunt pline de fitonutrienți foarte benefici în prevenirea cancerului și în refacerea organismului.

Alimente roșii

Cercetările au confirmat faptul că alimentele roșii precum căpșunile, tomatele, zmeura, vișinele, merișoarele și fructele goji sunt foarte bogate în substanțe stimulatoare ale sistemului imunitar și conțin nutrienți anti cancer precum licopenul și carotenul. Multe alimente roșii conțin antioxidanți puternici, componenți esențiali ai dietei de prevenire a cancerului. Capacitatea antioxidantă a zmeurei, căpșunilor, rodiilor fac din aceste fructe roșii adevărate superalimente. Fructele roșii uscate (fără zahăr) cât și pudra din astfel de fructe sunt la fel de eficiente.

Sucuri

Sucurile de fructe și legume proaspăt stoarse conțin enzime valoroase, antioxidanți și nutrienți ușor de asimilat. S-a observat că anumite componente din sucul de varză au efect favorabil asupra cancerului de stomac și colon. Sucul de morcov bogat în beta caroten și vitamina A este foarte benefic deși ar trebui diluat cu apă deoarece conține mult zahăr. Dacă adăugați și o linguriță de vitamina C veți avea niște sucuri foarte sănătoase care pot preveni într-adevăr cancerul.

Ciuperci

Anumite varietăți de ciuperci au într-adevăr proprietăți puternice de prevenire și stopare a cancerului și de întărire a organismului. Studiile au arătat că ciupercile maitake distrug celulele canceroase prin creșterea activității celulelor T- helper ale sistemului imunitar. Ciupercile maitake au efect favorabil asupra multor tipuri de cancer de sân, de colon sau de prostată. Ciupercile shiitake și reishi au și ele proprietăți antitumorale puternice. Ciupercile cordyceps inhibă proliferarea celulelor canceroase. Chiar și ciupercile albe comune au anumite proprietăți de prevenire mai ales asupra cancerului de sân.

Recomandarea noastră

CancerEx este un produs pe care noi îl recomandăm celor care vor să-și întărească sistemul imunitar, să prevină sau să amelioreze simptomele bolii canceroase. Capsulele CancerEx conțin extracte din ciupercile shiitake, ciuperci studiate și recunoscute pentru proprietățile lor formidabile asupra cancerului. CancerEx stimulează înmulțirea celulelor natural killer ale sistemului imunitar, celule care pot distruge celulele tumorale. Produsul poate fi folosit pentru a stimula rezistența organismului la infecții, pentru a stimula organismul să lupte contra infecțiilor grave cu virusuri hepatice de tip B sau C și chiar cu virusul HIV. Ciupercile shiitake au proprietăți antioxidante foarte puternice cu efect de protecție a organelor interne în fața atacurilor toxice. Protejează ficatul și sporesc eficiența tratamentelor pentru cancer, hepatită B sau C, diabet, leucemie sau SIDA. Extractele de ciuperci shiitake trebuie să facă parte din dieta celor care vor să se protejeze împotriva cancerului!