Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Erecția și orgasmul se pierd cu vârsta. Cum le salvezi?

Erecția și orgasmul se pierd cu vârsta. Cum le salvezi?


Publicat în: 2016-01-19
Timpul nu iartă. Aduce riduri și dureri în articulații și face orgasmele mai puțin intense. Ce faci ca să-ți păstrezi erecțiile intacte și să mai ai orgasme ca în adolescență? Care sunt cauzele scăderii intensității marelui O? Noi îți oferim un mic ghid de la cauză la efect prin care poți să afli ce să faci ca să-ți recapeți bărbăția și puterea risipite de acțiunea distrugătoare a domnului Timp.

Sex pe fugă, orgasm fără scântei

Sexul din facultate era fantastic. Aveai puține preocupări iar sexul cu o fată frumoasă era una dintre cele mai plăcute și mai importante activități. Când făceai sex, erai cu totul prezent, trup și suflet iar orgasmele curgeau pe bandă. Viața de adult este mult mai complicată. Erecțiile te lasă baltă fix când ai mai mare nevoie de ele iar orgasmele sunt copii palide a ceea ce erau odată. Ești stresat, te grăbești, te gândești mereu la o mie de lucruri pe minut, într-un cuvânt, nu ești niciodată cu mintea numai la sex. Soluția? Oprește-te! Simte din nou atingerile partenerei, miroase-i pielea curată, răsfață și lasă-te răsfățat de uleiuri, atingeri, mirosuri, senzații. Joacă-te și relaxează-te iar orgasmul va veni pe neașteptate ca un mare bonus la o oră minunată de răsfăț al simțurilor.

Mai puține atingeri, mai puțin orgasm

Pe măsură ce relația progresează în timp, cantitatea și calitatea atingerilor zilnice scade până aproape de zero. Obișnuința și confortul cu partenera duce la o totală lipsă de interes față se corpul celuilalt. Luna de miere a trecut, atingerile s-au terminat de ani buni. Nu vă mai îmbrățișați zilnic, nu vă mai sărutați nici măcar în timpul sexului. Studiile arată că această lipsă de intimitate face orgasmele mult mai greu de atins. Atingerile ne fac să fim mai puțin inhibați, dau o senzație de intimitate, de căldură și de relaxare. Reluați îmbrățișările zilnice și veți avea parte de orgasme adevărate, intense și pasionale și de o relație mai bună.

Testosteron scăzut, libido inexistent

Testosteronul modifică enorm de mult senzațiile din timpul orgasmului. Cu cât înaintezi în vârstă cu atât scade nivelul de testosteron. Scăderea acestui hormon scade dramatic pofta de sex. Chiar și gândurile privitoare la sex devin mai puține, ai mai puține erecții dis de dimineață și mai multe probleme cu erecțiile în general. Odată cu scăderea testosteronului scade și nivelul de spermă ejaculat. Volumul ejaculat afectează la mulți bărbați calitatea orgasmului spun cercetătorii. Chiar dacă se poate avea orgasm fără ejaculare, senzațiile sunt mult mai plăcute atunci când sperma țâșnește efectiv din tine. Ce să faci? Crește-ți natural testosteronul cu sport, anumite suplimente alimentare, afrodiziace sau mâncăruri.

Recomandarea noastră

Potemax este un supliment alimentar recomandat celor care simt că au probleme de potență. Combinația de extracte naturale selectate, aminoacizi și minerale poate schimba total direcția vieții tale sexuale de la inexistentă la puternică și pasională. Potemax conține principii active puternice care își fac efectul în timp ajutându-te să-ți recapeți fermitatea și duritatea erecțiilor, intensitatea orgasmelor și starea de bine. Nu ezita să acționezi pentru binele relației tale și pentru sănătatea ta sexuală! Sexul este cea mai importantă și mai intensă activitate din lume! Fericirea e sex și sexul e fericire! Fă tot ce poți pentru o viață sexual activă și împlinită!