Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 7 beneficii majore ale curățării și detoxifierii colonului

7 beneficii majore ale curățării și detoxifierii colonului


Publicat în: 2016-01-21
Curățarea colonului poate face mult bine întregului organism. Beneficiile unei astfel de proceduri sunt numeroase. Pe lângă faptul că reface starea de bine și te face mai energic poate reduce riscul de cancer de colon.

Ajută sistemul digestiv să devină mai eficient

Prin procesul de curățare a colonului se elimină toate reziduurile alimentare nedigerate rămase în sistem. După eliminarea acestor resturi, colonul va putea absorbi mult mai ușor nutrienții. Dacă resturile rămân în organism pentru mult timp, ele devin focar de infecții și boală. Un colon curat lasă resturile să treacă mai ușor și să fie eliminate în timp util.

Previne constipația și te ajută să ai scaun regulat

Constipația, în special cea cronică, provoacă răspunsuri încetinite ale sistemului digestiv iar ca urmare, vom avea resturi alimentare care părăsesc sistemul din ce în ce mai greu. Prin urmare, toxinele își vor face drum încet și sigur spre circulația sangvină. Constipația este cauza multor neplăceri și boli dintre care putem aminti hemoroizii.

Crește nivelul de energie

Eliminarea toxinelor din organism dă o senzație de întinerire și un plus de energie. Energia masivă cheltuită pentru eliminarea lentă a unor resturi și toxine este acum disponibilă pentru utilizare. Persoanele care au urmat un regim de detoxifiere a colonului spun că au un somn mai odihnitor, o circulație mai bună și un mare plus de energie.

Crește absorbția de vitamine și nutrienți

Un colon curat permite doar trecerea apei, vitaminelor și nutrienților în circulația sângelui și nu mai permite trecerea bacteriilor și toxinelor prin pereții intestinali. Atunci când facem detoxifierea colonului, se deschide o nouă cale pentru trecerea nutrienților esențiali care pot ajunge acolo unde trebuie fără probleme.

Crește capacitatea de concentrare

Dieta nesănătoasă și absorbția încetinită a vitaminelor te poate face să-ți pierzi capacitatea de concentrare și să devii neproductiv. Acumularea de mucus și toxine în colon poate împiedica organismul să primească produșii de care are nevoie chiar dacă tu ai o dietă corespunzătoare. Curățarea colonului cu ajutorul unei diete detoxifiante poate face diferența între o minte limpede și alertă și una care nu se poate concentra.

Ajută la pierderea în greutate

Alimentele fără fibre sau cu prea puține fibre trec prin intestin cu o treime din viteza celor bogate în fibre. Aceste alimente care se mișcă încet produc un exces de mucus și practic se lipesc de pereții intestinali încărcând intestinul cu o mulțime de reziduuri în descompunere. Curățarea colonului ajută practic la eliminarea câtorva kilograme de resturi alimentare care stau în colon și putrezesc. Detoxifierea colonului dă un nou start metabolismului și ajută enorm la pierderea în greutate.

Scade riscul de cancer de colon

Toate toxinele pe care le mănânci, le bei, le respiri sau le absorbi prin piele sunt procesate de sistemul gastrointestinal și de ficat. Dacă nu sunt eliminate rapid din colon, toate aceste toxine pot face ravagii în organism. Prin eliminarea acestor reziduuri reduci riscul de polipi intestinali, tumori, chisturi cu potențial cancerigen.

Recomandarea noastră

Dacă vrei să urmezi un proces de vindecare fără a introduce în organism un nou exces de toxine, alege mereu numai extractele naturale și dispozitivele medicale sigure și simple. Pentru ameliorarea hemoroizilor, urmarea firească a constipației, noi recomandăm tuturor un mic dispozitiv medical numit HemoMed. Acest dispozitiv discret funcționează pe principiul crioterapiei și este lipsit de efecte adverse și de toxine. Se utilizează simplu, prin introducerea la congelator și prin aplicarea pe zonele inflamate și dureroase afectate de hemoroizi. Rezultatele sunt sigure și constau în reducerea treptată a inflamației, mâncărimilor, usturimilor și prin retragerea în interior a venelor exteriorizate. Folosiți HemoMed oricând simțiți nevoia de un ajutor sigur contra hemoroizilor!