Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sâni mai mari fără complicații? Sigur. Află chiar aici!

Sâni mai mari fără complicații? Sigur. Află chiar aici!


Publicat în: 2016-01-25
O femeie arată cu siguranță mai bine atunci când are un corp mai voluptos. În plus, femeile cu sâni mai plini și rotunjimi mai definite primesc oricând mai multă atenție decât celelalte. Sânii sunt esențiali pentru un look sexy și seducător. În timp, fiecare femeie poate avea o pereche de sâni mai mari dacă urmează o cale naturală precisă pentru acest scop. Între timp, chiar și sânii mai mici pot părea mai mari dacă știi cum să folosești anumite trucuri în favoarea ta. Iată câteva!

Dă atenție felului în care te îmbraci

Alegerea unei rochii sau a unei bluze care să te avantajeze este foarte importantă. Alege în general rochii fără bretele sau rochii și bluze care au dungi sau modele late, orizontale, fix pe zona pieptului și sânilor. Se creează o iluzie iar sânii tăi vor arăta mai mari. Pe de altă parte, evită bluzele mici și mulate care îți fac automat pieptul să arate foarte plat.

Sutienul are un rol foarte important

Sutienele de calitate ajută foarte mult și dau o formă frumoasă sânilor. Alegerea și purtarea unui sutien care ți se potrivește este calea cea mai simplă și mai sigură pentru un bust care să arate bine. Cel mai bun sutien pentru sânii mici rămâne cu siguranță cel cu push up. Acest tip de sutien ridică sânii și îi face să arate mai mari fix într-o secundă.

Postura corectă

Sânii tăi vor părea mai mari dacă adopți postura corectă a corpului și dacă stai dreaptă. Care e postura corectă? Simplu. Îndreaptă-ți spatele și stânge puțin burta. Ridică bărbia și umflă pieptul. În acest mod, sânii tăi frumoși vor fi scoși automat în evidență.

Accesoriile de pe piept

Poartă mereu accesorii și mai ales lănțișoare lungi cu pandantive care să atârne și să-ți pună în evidență sânii. Chiar și lănțișoarele scurte cu pandantive mari pot face minuni pentru bustul tău deoarece creează iluzia unor sâni mai voluptoși.

Conturează și câștigă

Pentru acest ultim truc ai nevoie de o trusă de machiaj pentru a contura mai bine marginile sânilor și decolteul. Aplică între sâni niște pudră de ochi închisă la culoare pentru un contur mai evident. Iluzia decolteului se creează instantaneu. Poți folosi nuanțe de auriu pe partea superioară a sânilor pentru a da senzația de bust mai mare și mai conturat. Folosește aceste mici trucuri pentru a crea iluzia unor sâni mai mari până când sânii tăi vor deveni cu adevărat mai plini.

Recomandarea noastră

Noi recomandăm femeilor cu un bust mai puțin generos să înceapă cât mai curând o cură de BreastMax. Capsulele conțin fitoestrogeni naturali, precursori ai hormonilor sexuali feminini estrogenul și progesteronul. Acești hormoni ne fac pielea mai fină, sânii mai mari și ne ajută să arătăm mai feminine per total. BreastMax echilibrează balanța hormonală feminină, reduce simptomele sindromului premenstrual și mai ales au capacitatea de a ajuta în mărirea cu adevărat a sânilor. În plus, capsulele BreastMax cresc libidoul, pofta de sex și senzațiile din timpul orgasmului. Încearcă și tu BreastMax pentru sâni mai fermi, mai voluptoși și mai senzuali! E timpul!