Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Unde s-a dus dorința de sex și cum o redescoperim?

Unde s-a dus dorința de sex și cum o redescoperim?


Publicat în: 2016-01-28
Mă doare capul, sunt obosită, am prea multe de făcut sunt doar câteva dintre scuzele pe care le folosesc femeile pentru a-și evita partenerii. Sexul este însă la fel de vital sănătății fizice și mentale precum dieta sănătoasă și exercițiul fizic regulat. Vrei să-ți redescoperi pasiunea pierdută printre obligații familiale, oboseală, job și prea multe lucruri de făcut? Află chiar acum noi soluții la problema ta!

Ce este libidoul?

Când vorbim despre libido ne referim la dorința de sex sau la apetitul pentru activități sexuale practicate de o femeie singură sau alături de un partener. Libidoul unei femei include gândurile legate de sex, fanteziile, interesul și dorința de a se implica în comportamente sexuale sau legate de sex.

Există o dorință de sex "normală" pentru majoritatea femeilor?

Nu prea. Nu există un standard al dorinței sexuale. Acest lucru variază foarte mult de la femeie la femeie. Nu e ceva neobișnuit să experimentezi o scădere a libidoului la un moment dat iar la multe femei acest lucru chiar se întâmplă pe parcursul vieții.

Când ar trebui să te îngrijoreze scăderea libidoului?

Dacă o femeie observă o scădere persistentă și îndelungată a dorinței sexuale sau că pasiunea ei pentru sex a dispărut complet ar putea începe să se îngrijoreze puțin. În termeni medicali, dorința sexuală scăzută se definește printr-o lipsă persistentă și constantă a fanteziilor sexuale, gândurilor și interesului față de activități sexuale, lipsă care provoacă îngrijorare personală sau probleme în relație.

Care sunt factorii care duc la scăderea libidoului?

Fluctuațiile libidoului sunt de multe ori legate de fluctuațiile hormonale prezente în viața unei femei. Menstruația, sarcina, începutul menopauzei, afectează imaginea femeii despre sine însăși. O imagine mai puțin sexy și mai puțin apreciativă față de propriul corp duce imediat la scăderea dorinței sexuale. Unele boli fizice sau psihice pot afecta serios libidoul iar medicația pentru tratarea acestor boli are cam același efect neplăcut. Lubrifierea vaginală insuficientă, urmată de iritații vaginale și de unele infecții urinare sau vaginale poate face sexul ceva neplăcut și de evitat.

Metode naturale de creștere a libidoului

Discută cu medicul despre eventualele efecte adverse asupra vieții sexuale atunci când folosești medicamente pe termen lung. Discută cu un psiholog orice sentiment negativ pe care îl ai cu privire la sex. Ia un supliment natural pentru creșterea libidoului. Multe femei au raportat o îmbunătățire semnificativă a vieții sexuale după o astfel de cură. Folosește lubrifianți pe bază de apă. Chiar dacă simți că ai o lubrifiere naturală suficientă, un lubrifiant pe bază de apă poate fi foarte excitant și poate aduce un plus de plăcere atât pentru tine cât și pentru partener. Cunoaște-ți personal și amănunțit dorințele sexuale și nevoile. Masturbarea poate fi o modalitate excelentă și un ghid pentru înțelegerea stimulilor care te excită și a modalităților prin care poți ajunge mai bine la satisfacția sexuală.

Recomandarea noastră

Picăturile naturale Spanish Fly pot fi un remediu excelent pentru ameliorarea dorinței sexuale scăzute. Produsul este recomandat oricărei femei care simte acut lipsa oricărei fantezii sau plăceri sexuale. Ce poate face Spanish Fly pentru tine? Câteva picături într-un pahar cu lichid îți pot reda senzația de plăcere și excitație sexuală de care duci lipsă. Spanish Fly readuce plăcerea și senzațiile orgasmului, dorința, pasiunea și excitația necesare unor partide de sex incendiare. Folosește-l și tu și viața ta sexuală va prinde din nou aripi!