Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 3 soluții simple și practice prin care poți scăpa de herpes

3 soluții simple și practice prin care poți scăpa de herpes


Publicat în: 2016-02-01
Probabilitatea ca o persoană să fie purtătoare (cu sau fără simptome) de virus herpetic este foarte mare. Virusurile herpetice sunt de cel puțin trei tipuri. Virusul herpex simplex 1, care dă leziunile de la nivelul gurii și mucoasei orale, herpex simplex 2, care dă herpesul genital și virusul herpes zoster sau varicelo zosterian. Orice persoană care a avut varicelă (vărsat de vânt) în copilărie rămâne infectată pentru tot restul vieții cu virusul herpes zoster. Virusul devine inactiv și se cantonează la nivelul nervilor dar poate deveni activ în situații de imunitate scăzută iar atunci apar erupțiile numite zona zoster. Iată câteva sugestii de antivirale naturale care pot stopa apariția frecventă a erupțiilor herpetice sau chiar zona zoster.

Uleiul de oregano

Uleiul de oregano de puritate mare (aproape de 100%) este un antiviral și un antibacterian puternic conform studiilor făcute de multe universități din întreaga lume. Prin tamponarea zonelor afectate de erupțiile herpetice cu ulei de oregano se grăbește refacerea zonelor de țesut iritate de micile bășici caracteristice acestui tip de infecție. Pentru o senzație mai plăcută, uleiul de oregano se poate dilua cu ulei de cocos sau ulei de măsline. Intern, uleiul de oregano întărește sistemul imunitar și îl ajută să lupte mai eficient contra bacteriilor, virusurilor și fungilor.

Mierea de manuka

Mierea de manuka este o miere de calitate superioară, cu proprietăți antivirale și antibacteriene de excepție. Polenul din această miere provine de la o plantă medicinală, tufișul de manuka, din Australia și Noua Zeelandă. Acest tip de miere poate distruge multe tulpini bacteriene și are efecte dovedite și asupra virusului herpex simplex. Poate fi aplicată extern, la nivelul leziunilor, (în amestec cu ulei de cocos), sau pur și simplu consumată ca aliment pentru proprietățile ei miraculoase de vindecare. Mierea normală, naturală, are și ea proprietăți antibacteriene foarte bune și poate fi folosită în erupțiile herpetice.

Tinctura de propolis

Propolisul este un alt produs extrem de valoros, cules de albine și intens utilizat ca antibacterian. Multe studii au demonstrat că erupțiile herpetice dispar mult mai repede dacă sunt tamponate succesiv cu tinctură de propolis sau cu creme naturale care conțin propolis. Participanții la astfel de studii au experimentat o vindecare mult mai rapidă și o perioadă mult mai mare între erupțiile herpetice după o combinație de tratamente naturale. Deși virusurile herpetice nu dispar complet din organism, se pot face multe pentru stoparea sau încetinirea înmulțirii lor.

Recomandarea noastră

Remediile naturale funcționează foarte bine în combinație. Virusurile sunt microorganisme ingenioase care devin rapid rezistente atunci când se folosește un singur remediu. Propunerea noastră este să folosiți combinația următoare: o dietă mai sănătoasă, somn mai regulat, alimente puternic antivirale precum mierea și propolisul, uleiuri calmante precum cel de oregano și suplimentul alimentar HerpEx. Suplimentul HerpEx este în sine o combinație de remedii naturale cunoscute care pot grăbi vindecarea erupțiilor și stopa apariția lor pe perioade lungi de timp. Dacă te lupți de multă vreme cu erupții herpetice sau de zona zoster din ce în ce mai frecvente și mai dureroase, a venit vremea să adaugi HerpEx la lista ta de remedii naturale. Erupțiile vor fi din ce în ce mai rare, se vor vindeca mai rapid, țesuturile se vor cicatriza mai repede și vei avea perioade lungi de liniște. Încearcă toate remediile posibile, inclusiv HerpEx!