Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce spun fetișurile și dorințele tale secrete despre tine?

Ce spun fetișurile și dorințele tale secrete despre tine?


Publicat în: 2016-02-03
Orice poziție, parte a corpului, fantezie sau practică sexuală care te face să te exciți aproape instantaneu, oricând și oriunde poate intra in categoria unui fetiș. Fetișul nu e ceva de care să te rușinezi și cu siguranță nu trebuie păstrat ascuns. Atât timp cât te excită, e sigur și legal atât pentru tine cât și pentru ea, nu există motive pentru care să nu extinzi limitele plăcerii în dormitor. Sexul poate deveni monoton pentru oricine indiferent de cât de sexy și de pasionali sunteți amândoi. Fetișul spune însă mult mai multe despre tine.

Te excită practicile S&M și bondage

Atunci când vorbim de legături, călușuri, cravașe și alte lucruri de acest gen se pune întrebarea dacă te excită să fii în control sau să fii cel care se supune și este dominat. Dacă te excită dominația înseamnă că probabil îți lipsește controlul în alte părți ale vieții. Simți că nu ai controlul total asupra carierei sau că prietenii tăi sunt mereu cu un pas înaintea ta fie în conversație, fie în idei, în domeniul financiar sau chiar în dragoste. Faptul că iubești să fii dominat poate însemna că vrei să scapi pe moment de poziția de leader constant pe care ți-o impune viața. A te lăsa dominat e de multe ori dificil. Trebuie să lași controlul, să ai încredere deplină în celălalt și să te relaxezi. Destul de complicat pentru leaderii înnăscuți.

Îți place să faci sex în locuri publice

Cui nu-i plac surprizele? Dacă te excită sexul în locuri în care s-ar putea sau nu să fii surprins fie îți place rutina fie o urăști din tot sufletul. Dacă obișnuiești să faci același lucru zi de zi și nu te deranjează prea tare, dorința de a face sex în parc, în mașină sau în toaleta unui restaurant este fix variația de care ai nevoie. Fiecare persoană simte nevoia de puțină adrenalină la un moment dat. Însă, dacă urăști rutina din tot sufletul, sexul în cele mai variate situații aproape publice îți hrănește spiritul aventuros și te scoate rapid din moleșeală.

Spanking-ul te excită la nebunie

Îți place să plesnești un fund bombat și nu ți-e rușine de asta? Nu ești singurul. Acest tip de practică e foarte excitantă atât pentru bărbați cât și pentru femei pentru mai multe motive. Partea de jos unde fundul se unește cu piciorul și coapsa este o zonă erogenă recunoscută. Senzația bruscă de plăcere după ce primești o palmă pe acea zonă este foarte excitantă (uneori aproape orgasmică) și merită repetată. Dacă îți place acest tip de practică în mod special, înseamnă că ești o persoană spontană, îți plac surprizele și cauți mereu lucruri noi pe care să le aduci în dormitor.

Recomandarea noastră

Sex Power este produsul perfect pentru cei care adoră noutatea, senzațiile puternice, aventura și pasiunea sexuală. Sex Power face orgasmele mai intense. Cine nu-și dorește asta? Sex Power crește libidoul și pasiunea. Minunat. Fantastic. Cine nu are nevoie de ceva mai multă energie erotică? Sex Power crește controlul ejaculărilor și duritatea erecțiilor. Care bărbat nu visează la așa ceva? Produsul are la bază câteva tipuri de plante printre care și ginseng. Ginsengul este planta minune a medicinei tradiționale chineze. Dă energie, sănătate, vigoare și cui nu-i lipsesc toate acestea în zilele noastre? Sex Power este produsul dedicat tuturor celor care vor o viață sexuală mai vibrantă și mai plină de senzații!