Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fitoestrogenii și efectele lor miraculoase asupra sănătății

Fitoestrogenii și efectele lor miraculoase asupra sănătății


Publicat în: 2016-02-16
Fitoestrogenii sunt hormoni din plante care au o structură chimică asemănătoare cu cei aflați în corpul uman. Boabele de soia, de exemplu, conțin o cantitate însemnată de fitoestrogeni. Fitoestrogenii au capacitatea de a ameliora o varietate de probleme de sănătate și au un efect recunoscut în creșterea dimensiunii sânilor. S-au făcut multe studii asupra dezvoltării țesuturilor mamare însă cele mai multe au dovedit un efect și mai impresionant al fitoestrogenilor asupra sânilor: protecția împotriva cancerului.

Alimente cu conținut crescut de fitoestrogeni

Fitoestrogenii ajută la reducerea tensiunii arteriale și colesterolului, ameliorează simptomele menopauzei, scad riscul anumitor cancere și riscul de osteoporoză. Există trei clase de fitoestrogeni: izoflavonele, lignanii și cumestanii. Izoflavonele au cele mai bune proprietăți și se găsesc în soia, năut, linte, fasole și trifoi. Lignanii se găsesc în semințele de in, linte, făină integrală, fructe de pădure și legume. Cumestanii se găsesc în germenii de plante. Alimentele pe bază de soia precum tofu, laptele de soia, burgerii de soia sunt recomandați pentru completarea unei diete sănătoase și pentru conținutul lor de fitoestrogeni protectori împotriva multor boli cronice.

Plantele cu conținut crescut de fitoestrogeni

Multe plante folosite în mod tradițional de femei pentru tratarea diverselor afecțiuni conțin o cantitate mare de fitoestrogeni. Angelica sinensis, angelica chinezească sau dong quai este una dintre ele. Trifoiul roșu, lemnul dulce, ginsengul coreean, black cohosh, ginsengul american sunt plante valoroase folosite din timpuri străvechi în timpul menopauzei și nu numai.

Efectele fitoestrogenilor asupra sănătății bărbaților și femeilor

Studiile au arătat că izoflavonele și lignanii din plante au următoarele beneficii: promovează sănătatea țesuturilor mamare și cresc dimensiunea sânilor, reduc cu 50% bufeurile din menopauză, promovează sănătatea prostatei, protejează inima, reglează glicemia, ajută la menținerea unei greutăți normale, au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Cei mai mulți dintre noi nu consumă cantități suficiente de cereale integrale, nuci, semințe, fructe și legume. Pentru a suplimenta carențele de fibre și fitoestrogeni și pentru a beneficia din plin de proprietățile lor asupra sănătății se pot consuma suplimente bogate în fitoestrogeni naturali.

Fitoestrogenii și creșterea sânilor

Estrogenul este hormonul feminin prin excelență. Datorită lui suntem atractive, frumoase și extrem de sexy. Acest hormon extrem de benefic pentru sănătate ne ajută să dezvoltăm țesuturile mamare și să fim mai feminine și mai voluptoase. Fitoestrogenii completează perfect cantitatea de estrogeni deja conținută de organismul femeilor și potențează beneficiile. Creșterea sânilor este pe lista de priorități a multor femei iar metoda cea mai simplă este o alimentație bogată în fitoestrogeni completată cu suplimente alimentare, exerciții fizice și masaj al sânilor.

Recomandarea noastră

BreastMax este un supliment alimentar foarte bogat în fitoestrogeni recomandat pentru creșterea sânilor și nu numai. Plantele conținute în aceste capsule sunt recunoscute internațional pentru efectele lor asupra sănătății mamare și hormonale. BreastMax echilibrează balanța hormonală a femeilor înainte și mai ales după menopauză atunci când estrogenul natural se reduce spre zero. Efectele protectoare ale fitoestrogenilor sunt acum la dispoziția oricărei femei îngrijorate de sănătatea ei. Oricine vrea să beneficieze de proprietățile fantastice ale plantelor poate folosi acum capsulele BreastMax. Conținutul lor de plante rare face din acest supliment un produs extrem de valoros și de căutat. Mărește-ți natural sânii, protejează-te împotriva cancerului de sân, echilibrează-te hormonal numai cu ajutorul BreastMax!