Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 pași pentru o viață mai sănătoasă începând de azi

4 pași pentru o viață mai sănătoasă începând de azi


Publicat în: 2016-02-17
Poți începe să trăiești mai sănătos începând chiar de azi. Deși un astfel de proiect implică un angajament pe termen lung și nu doar o decizie de moment, poți face câțiva pași decisivi chiar acum, pe loc. Astăzi poți trăi mai sănătos decât ieri și poți pregăti drumul pentru un mâine mai hotărât și mai responsabil. Află chiar acum cei 4 pași pentru o viață mai fericită, mai relaxată și mai sănătoasă.

Verifică cifrele

Măsoară-ți înălțimea, greutatea și indicele de masă corporală. Măsoară-ți circumferința taliei pentru a afla dacă grăsimea abdominală te situează în categoria persoanelor supraponderale cu risc de boli cardiovasculare. Află câte ore de activitate fizică faci într-o săptămână obișnuită și care este intensitatea acestor activități. Scrie într-un jurnal tot ce mănânci într-o zi. Cifrele arată cel mai bine unde te încadrezi. Ca să poți schimba ceva trebuie să știi exact ce anume trebuie schimbat.

Stinge focurile

Orice boală netratată reduce automat energia fizică disponibilă vieții de zi cu zi, te face iritabil, anxios, stresat și lipsit de viață. Dacă te știi suferind de diabet, boli cardiovasculare, ulcer, intestin iritabil, depresie, artrită sau alte afecțiuni, mergi cât mai repede la medic și cere tratament. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Viața sănătoasă implică și o colaborare apropiată cu medicul.

Mișcă-te mai mult

Multe persoane nu se împacă deloc cu ideea de mers la sala de forță sau la ore fixe de cardio și aerobic. Elimină tot ce nu-ți surâde și alege activități care te tentează, care te interesează și sunt mai aproape de ideea ta de mișcare. Dansul implică mișcare. Orele de karate sunt o altă formă interesantă de a te mișca. Urcatul pe munți cu prietenii e o altă activitate sănătoasă. Plimbările lungi sub clar de lună cu iubitul se pot considera mișcare. Alege ce-ți place și mișcă-te cu drag și spor!

Fă mici schimbări în dietă

Dieta nu înseamnă să mănânci doar anumite alimente în timp ce eviți cu strictețe altele. Dieta înseamnă alegere, înțelegere și conștientizare a unor principii. Alegi să mănânci mai multe fructe și legume pentru că ești conștient că fericirea și sănătatea ta depind de această alegere. Alege mai cu atenție alimentele pe care le cumperi pentru ca frigiderul să conțină mereu o proporție mare de alimente sănătoase și mai ales de gustări. Nu te simți niciodată vinovat. Vina aduce frustrare iar frustrarea se traduce în consum exagerat de dulciuri, grăsimi nesănătoase, gustări exagerat de sărate și restul.

Recomandarea noastră

Multe persoane nu conștientizează importanța majoră a florei intestinale și a probioticelor. Lipsa unei flore intestinale adecvate creează atât de multe probleme însă nimeni nu pare să facă legătura. Puseele de diaree repetată, imunitatea scăzută, infecțiile cu candida, obezitatea, constipația, infecțiile urinare, depresia, toate au la bază dezechilibrul florei intestinale. Cura anuală de probiotice trebuie să intre numaidecât pe lista ta privitoare la viața sănătoasă. ThreeLac este un probiotic de foarte bună calitate care conține trei tipuri de bacterii bune pentru intestin. ThreeLac este un probiotic dozat în pliculețe pentru o singură utilizare, are gust parfumat de lămâie și poate fi consumat de copii și adulți. Pune un pliculeț într-un pahar cu apă, bea și vei simți efectele. Adio balonare, crampe abdominale, candida și kilograme în plus. Viața sănătoasă începe cu un pas: ThreeLac.