Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 pași spre o viață mai fericită

5 pași spre o viață mai fericită


Publicat în: 2016-03-03
E greu să-ți dai seama ce te face cu adevărat fericit, nu-i așa? Uneori e atât de ușor încât o simplă ieșire cu prietenii sau o întâlnire îți umplu paharul cu optimism și mulțumire. Alteori e nevoie de mai mult. O vacanță, o noapte fierbinte sau o mărire de salariu e fix ce-ți trebuie pentru a te simți mai bine. Cel puțin așa simți. În realitate, fericirea e creată de noi. Poți fi fericit cu mult mai puțin decât crezi. Iată câteva lucruri simple cu care poți să-ți crești nivelul de fericire.

Investește în prietenii tăi

Dacă vrei să faci doar un singur lucru pentru a fi mai fericit, petrece timp cu prietenii. Regretele cele mai mari vin din faptul că n-am petrecut suficient timp cu oamenii pe care îi iubim cel mai mult. Nu banii, vârsta, inteligența, genul sau rasa fac diferența între oamenii fericiți și cei nefericiți ci calitatea relațiilor pe care le-au întreținut.

Fii mereu ocupat

Oamenii cei mai fericiți sunt cei care sunt foarte ocupați dar nu se simt niciodată grăbiți. Chiar dacă ești obosit și vrei o pauză, statul degeaba nu e niciodată aducător de fericire. Oamenii care au prea mult timp liber sunt cei mai nefericiți. Plictiseala e o povară grea se pare. Găsește lucrurile la care ești cu adevărat bun și fă-le cu plăcere. E calea sigură spre fericire.

Planifică-ți fericirea

Tratăm fericirea ca pe un noroc peste care dăm din când în când din greșeală, ca pe un lux pe care nu ni-l putem permite decât foarte rar. Știi ce te face fericit? Planifică acele lucruri, fă-le și fii fericit. Mult prea simplu? Ce contează? Alege lucrurile care-ți plac, pune-le pe un calendar, fă-le cu regularitate și gata. Nu aștepta după fericire. N-o lăsa să vină după șansă. Atunci când planifici lucrurile șansa ca acestea să se întâmple devine mult mai mare.

Găsește sens

Sensul este strâns legat de lucrurile pe care le faci pentru a te descoperi pe tine însuți dar mai ales de lucrurile pozitive pe care le faci pentru alții. Fericirea e ceea ce faci pentru tine iar sensul e în ceea ce oferi altora. Oamenii care găsesc sensul lucrurilor, al vieții, trăiesc mai mult conform cercetătorilor japonezi, sunt mai liniștiți și mai mulțumiți de viața lor trecută și prezentă.

Iubește cu pasiune

Pune pasiune în relația cu partenera, cu iubita, cu amanta sau cu orice femeie pe care o întâlnești în viață. Oferă tot ce ai mai bun în pat, în relație. Nu fi inhibat, nu te opri din a oferi și a primi plăcere. Dacă sexul te face fericit, caută-l, învață-l, descoperă-l și fii bun la asta. E parte din drumul tău spre o viață mai împlinită.

Recomandarea noastră

Iubește să fii fericit. Iubește plăcerea, erotismul și pasiunea care-ți fac inima să bată mai tare și care-ți fac pielea electrică, plină de senzații. Dedică-te iubitei tale trup și suflet și oferă-i o varietate cât mai mare de plăcere. Recomandarea noastră e să ai cu tine și produsul ActivMax. Uneori ai chef de o partidă rapidă și mai ales de o erecție rapidă și stabilă. ActivMax este un spray natural cu care poți avea erecții cât ia bate din palme. Un puf pe penisul decalotat și gata! Erecția e rapidă, de durată iar tu te poți bucura de sex mai repede ca niciodată. E bine să ai mereu la îndemână ActivMax! Nici nu știi când vă vine pofta!