Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 3 smoothie-uri afrodiziace, delicioase și sănătoase pentru un libido de vis

3 smoothie-uri afrodiziace, delicioase și sănătoase pentru un libido de vis


Publicat în: 2016-03-04
Multe așa-zise afrodiziace nu au beneficii reale prea multe. Există totuși câteva precum ghimbirul, arginina, capsaicina din ardeiul iute și rădăcina maca pe care le putem considera de-a dreptul interesante și utile. Alimente precum bananele, mierea și avocado merită adăugate în smoothie-uri pentru aportul bogat de vitamine și minerale. Mierea conține multe substanțe care stimulează producția de estrogen și testosteron, hormonii sexuali responsabili de dorința sexuală și plăcere.

Surpriză cu pepene verde

O cană mare de pepene verde, câteva frunze de busuioc, o jumătate de cană de apă de cocos și o jumătate de cană de gheață se amestecă în blender și se bea pe nerăsuflate. Pepenele verde, lubenița sau harbuzul este prin definiție fructul verii însă merită consumat tot timpul, beneficiile asupra vieții sexuale sunt fantastice! Fructul cu miez roșu și dulce este o sursă foarte bună de citrulină, un aminoacid care este rapid transformat de organism în... ați ghicit, arginină, afrodiziacul perfect! Arginina stimulează circulația sângelui în timpul excitației sexuale. Sucul de pepene verde crește nivelul de arginină din organism cu până la 25% arată unele studii. Busuiocul un condiment care stimulează simțurile și mai este numit planta inimii pentru efectele protectoare asupra vaselor de sânge. Apa de cocos este o sursă naturală de zaharuri și potasiu însă poate fi înlocuită uneori cu miere de albine.

Sexy smoothie cu fructe exotice

O linguriță de ghimbir ras, o linguriță de ardei iute tocat mărunt, o jumătate de cană de papaya, o jumătate de cană de mango, gheață și o jumătate de cană de lapte de orice fel (lapte normal, de soia, de migdale, de cocos) se amestecă bine în blender și se consumă imediat. Ghimbirul stimulează libidoul și producția de hormoni sexuali, ardeiul iute stimulează circulația sângelui spre organele genitale. Mango și papaya au un conținut foarte ridicat de nutrienți și vitamina C iar laptele este hidratant și plin de proteine. Amestecul oferă un plus extraordinar de energie, hidratează, stimulează dorința sexuală și plăcerea de a face sex atât la femei cât și la bărbați.

Magie cu Maca

O jumătate de cană de ananas, o linguriță de pudră de maca, o cană de lapte degresat, o banană, gheață și o linguriță de pudră proteică de orice fel fac o combinație puternic stimulatoare pentru dorința sexuală și extrem de energizantă. Se poate adăuga miere și avocado sau alte fructe după preferință. Maca are efecte pozitive asupra dorinței sexuale atât la bărbați cât și la femei. Pudra proteică este o sursă bună de arginină și de aceea merită adăugată la această combinație. Acest smoothie este într-adevăr o combinație foarte bună de afrodiziace. Ananasul conține enzime care ajută transformarea pudrei proteice în arginină iar adaosul este și bun la gust. Banana este o sursă bună de potasiu, oferă energie și este un fruct extreeem de sexy!

Recomandarea noastră

Picăturile Spanish Fly conțin o combinație foarte concentrată și puternică de afrodiziace care acționează imediat asupra dorinței sexuale la femei. Câteva picături într-o cană cu apă aduc excitația la cote maxime în doar câteva minute. Poți adăuga Spanish Fly în oricare dintre smoothie-urile de mai sus pentru a asigura energia, dorința, sensibilitatea și plăcerea partidelor tale de sex. Oricând simți că orgasmele tale s-au diminuat ca intensitate iar plăcerea sexului nu mai este aceeași apelează la Spanish Fly și vei simți din nou dorința. Sănătatea ta sexuală, libidoul și fericirea sunt în mâinile tale. Investește în tine și în dorința ta!