Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să faci poziția misionarului mai picantă și mai interesantă

Cum să faci poziția misionarului mai picantă și mai interesantă


Publicat în: 2016-03-07
Se pare că pozițiile contorsionate și acrobatice sunt la mare căutare în zilele noastre. Chiar dacă riști să-ți rupi spatele sau te simți ridicol stând într-un picior sprijinit de perete în timp ce faci sex, tot simți nevoia să dovedești că ești cunoscător și emancipat. Sfatul nostru e să lași acrobațiile pentru acrobați și să faci din clasica, vechea și favorita poziție a misionarului ceva interesant și plăcut. Iată cum!

Pe umeri

Să-ți pui picioarele iubitei pe umeri e una din micile plăceri ale vieții. Această poziție dă bărbatului posibilitatea de a atinge adâncimile de penetrare cele mai profunde posibil. Mare atenție! Se poate să ajungi prea profund și să-i provoci partenerei disconfort sau chiar durere. E recomandat să te miști încet până când ea începe să te preseze să fii mai rapid și mai profund. Atunci poți să dai drumul la plăcere.

Înconjurat

Pentru o penetrare mai profundă, cere-i partenerei să ridice picioarele și să le înfășoare strâns în jurul tău. Cu cât ridică picioarele mai sus cu atât cresc adâncimile de penetrare, și cât îți mai place să penetrezi, nu-i așa? Dacă partenera e destul de flexibilă, poate să te înconjoare de tot cu picioarele și să te strângă mai aproape de ea sau doar să te țină aproape cu puterea coapselor. Poziția e destul de excitantă și poate duce la orgasme rapide de aceea e bine să fie folosită mai aproape de final.

Picioarele strânse

Chiar dacă multe cupluri folosesc poziția misionarului cu picioarele depărtate, nu e absolut necesar să rămâi la această regulă. Atunci când partenera ține picioarele strânse va avea parte de senzații diferite și de o stimulare de excepție. Dacă picioarele sunt strânse, pereții vaginului se strâng în jurul penisului iar plăcerea crește atât pentru tine cât și pentru ea.

Pe genunchi

Te simți ceva mai aventuros? În timp ce ea e întinsă pe pat așază-te pe genunchi sprijinit pe glezne între coapsele ei. Ridică-i coapsele și adu-o la tine. Fesele și regiunea lombară trebuie să fie ușor ridicate iar gleznele și partea de jos a picioarelor trebuie să se sprijine pe umerii tăi. O pernă sub regiunea lombară face lucrurile mai simple. În această poziție, ea are acces la propriul clitoris și poate să-l stimuleze după plăcere cu degetele (e o plăcere să privești). Cel mai bun lucru la această poziție? Poți să te vezi în timp ce o penetrezi, și e destul de excitant. Poziția nu e pentru partide rapide ci pentru unele mai intime și mai relaxate.

Recomandarea noastră

Pentru partidele calme, relaxate și intime ai nevoie de erecții puternice, durabile și constante. Acest tip de erecții sunt numai bune pentru explorare, pentru plăcere senzuală, pentru sex tantric și de durată. Cum poți avea parte de așa ceva? Cercetătorii chinezi au descoperit de multă vreme puterea de seducție a plantelor afrodiziace. Dragon Power aduce la îndemâna tuturor această putere. Cu o singură capsulă Dragon Power poți avea erecții prelungite terminate în orgasme puternice atât pentru tine cât și pentru ea. Dragon Power dă o nouă energie partidelor tale, te face să te simți mai viril, mai dornic de sex și mai capabil de poziții interesante. Folosește-l și vei simți din plin tăria dragonului chinezesc!