Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex cu ea pentru prima dată?

Sex cu ea pentru prima dată?


Publicat în: 2016-03-17
Sexul cu o parteneră nouă poate fi incredibil de excitant. Senzația de necunoscut te face să vibrezi altfel. Imaginația o ia razna și tu nu mai ai răbdare. Noi teritorii de explorat, noi poziții de încercat, noi senzații de simțit, nebunie a simțurilor. Partea neplăcută e că o experiență nouă te poate face și extrem de timid, de nervos și de nesigur pe tine. Veți fi compatibili? Vă veți accepta micile neajunsuri? Cum faci să o impresionezi fără să pari că te străduiești prea tare?

Prima dată e despre intimitate

Privitul în ochii celuilalt creează o stare de intimitate intensă atât de necesară unei prime partide. Intimitatea te ajută să te simți sigur, confortabil, relaxat și jucăuș. Privitul în ochi nu e un moft romantic fără rost ci un gest foarte sexy prin care asiguri partenera și te lași asigurat de pasiunea și de ce nu de dragostea celuilalt.

Respirați împreună

Sincronizarea respirațiilor aduce participanții pe marginea unei transe spun cercetătorii. Partenerii devin conectați la propriile corpuri și perfect conștienți de propriile senzații. Respirațiile controlate sunt cheia. În tot acest timp, creierul secretă cantități impresionante de serotonină. Vei simți efectiv cum te umpli de fericire. Cine nu vrea asta?

Începeți cu atingeri ușoare

Privitul în ochi și respiratul împreună sunt primii pași. Atingerile care urmează trebuie să fie extrem, extrem de ușoare, mătăsoase, electrizante. Ele sporesc și mai mult intimitatea și cresc dorința. Partenera ta adună mai multă senzație și mai multă plăcere cu cât atingerile sunt mai ușoare. Cu cât mai multe atingeri cu atât mai multă plăcere. Acest tip de atingeri cresc anticiparea sexului și dopamina, hormonul plăcerii și dorinței din creier.

Începe hotărât dar nu agresiv

Prima partidă nu e despre aventură și niciodată despre sex anal, spanking, bondage sau alte lucruri decât dacă ea cere explicit așa ceva. Poziția misionarului cu variațiile de rigoare e destul de bună. Poți încerca să o pui pe ea deasupra dar numai dacă se simte destul de încrezătoare.

Într-un genunchi

Nu, nu-ți propunem să faci cereri în căsătorie în timpul sexului, ferească sfinții! Poziția pe care o propunem e știuta doggy style cu o mică modificare pentru confort. În loc să stai pe ambii genunchi, stai doar pe unul, ca la rugbi. Vei avea o mai mare libertate de mișcare și o adâncime de penetrare mult mai bună decât stând cu ambii genunchi strânși lipiți de pat. Dacă te simți confortabil, strânge-i ușor fesele și observă-i reacția. Câteva palme foarte, foarte ușoare în aceeași zonă sunt acceptabile și excitante uneori.

Oral, da sau ba?

Sexul oral e o dovadă de intimitate profundă, ultima barieră pe care o poți trece pentru a ajunge la inima unei femei. Nu există o modalitate mai bună de a-ți excita noua parteneră și de a o duce direct pe culmile plăcerii. Faptul că ești dispus să cobori acolo strict pentru plăcerea ei te face special. E un moment perfect de intimitate și de răsfăț al tuturor simțurilor!

Recomandarea noastră

Sex Power este capsula naturală perfectă pentru primele partide și nu numai. Cu Sex Power te asiguri de erecție puternică, stabilă și de o partidă de neuitat pentru ea. Capsula Sex Power conține numai extracte prețioase din plante afrodiziace, renumite pentru efectul lor asupra potenței masculine. Dacă vrei să te asigură că totul e perfect pentru prima voastră noapte, administrează o capsulă de Sex Power care să-ți stabilizeze energia sexuală, senzațiile, erecția și ejacularea. Nu lăsa nimic la întâmplare! Planifică mereu să fii la înălțime!