Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Există viață sexuală după accident vascular cerebral?

Există viață sexuală după accident vascular cerebral?


Publicat în: 2016-04-08
Cine poate măsura efectele devastatoare ale unui accident vascular asupra unei persoane? Numai cei care au trecut prin astfel de situații pot spune cât e de complicat. Mai există șansa unei vieți cât de cât normale din punct de vedere emoțional, sexual și fizic? Da, există. Cu multă înțelegere, comunicare și dorință, viața unui cuplu poate reintra într-un ritm stabil și normal. Este sexul important în noua viață? Absolut.

Îngrijorări

Mai are rost sexul? Nu cumva există riscul unui nou AVC dacă fac sex? Întrebările sunt multe și legitime. Răspunsurile sunt însă destul de simple. Sexul face parte din viața normală. Dacă vrei să te simți normal, trebuie să redevii activ sexual. După câteva săptămâni de repaus poți începe să tatonezi terenul. În principiu, sexul nu e o activitate foarte solicitantă iar riscul unui nou accident este minim. E bine să consulți medicul dacă ai nevoie de confirmări.

Cât de mult se schimbă viața sexuală după AVC?

Multe lucruri se schimbă. E nevoie de multă adaptare și răbdare. Libidoul scade datorită oboselii, anxietății, depresiei și durerii. Apar îngrijorări privitoare la aspectul fizic și la viitor. Mulți bărbați nu mai reușesc să aibă sau să susțină o erecție fermă. Lipsa erecțiilor este un simptom comun multor boli grave însă frica și lipsa de comunicare fac lucrurile să se agraveze în cele mai multe cazuri. Vestea bună este că orice AVC afectează doar o parte a corpului. De obicei, partea rămasă intactă are destule terminații nervoase pentru a susține o erecție.

De ce este erecția afectată?

Medicația necesară după un AVC afectează de multe ori erecția. Medicamentele pentru scăderea tensiunii arteriale și antidepresivele au efecte nefaste asupra erecției. Bolile asociate apariției accidentului vascular sunt diabetul și bolile de prostată iar ambele scad fluxul de sânge spre organele genitale. Medicația poate fi schimbată cu acordul medicului iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Primii pași spre refacerea vieții sexuale

Comunicarea este cheia succesului în astfel de situații. O discuție te poate scuti de multe îngrijorări fără rost. Începeți cu atingeri calme și masaj. Explorați zonele sensibile și discutați din nou. Planificați orice activitate sexuală. Oboseala poate duce la nervozitate. Odihna ajută la creșterea libidoului. Pastilele pentru somn te pot face lent așa că evită-le înainte de sex. Planificați orice partidă înainte de doza zilnică de antihipertensive pentru că afectează erecția. Alegeți noi poziții sexuale care să nu necesite participarea zonelor afectate de paralizie sau slăbiciune cauzată de AVC. Un accident vascular minor nu este la fel de traumatizant însă are cam aceleași efecte asupra erecțiilor. Experimentați, comunicați, acceptați și nu abandonați niciodată sexul din cauza dificultăților!

Recomandarea noastră

PoteMax este un produs natural care îmbunătățește dorința sexuală, ajută la formarea și menținerea erecțiilor, reduce stresul și oferă o nouă șansă persoanelor care au suferit un accident vascular. Suplimentul conține numai plante medicinale, extracte de ceai verde, salvie, afrodiziace naturale perfect sigure și este folosit cu succes de bărbați din întreaga lume. Dacă ai observat că erecțiile tale nu mai sunt ce-au fost odată datorită accidentului vascular, diabetului sau altor boli cronice, încearcă PoteMax și vei vedea rezultatele! Nu te îngrijora! Există viață sexuală după accident vascular! PoteMax te poate ajuta să-ți revii!