Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mai face cineva sex la 71 de ani?

Mai face cineva sex la 71 de ani?


Publicat în: 2016-05-24
La 70 de ani atracția sexuală trece pe lângă tine și uneori nici măcar nu te deranjezi să te superi. Într-o lume de atleți ai ajuns spectator. Viața ta sexuală nu se compară cu cea a altor decenii. Nivelul tău de testosteron a scăzut dramatic de-a lungul timpului și odată cu el s-au topit atât dorința sexuală cât și erecțiile. Cu puțină insistență și ceva mai multă concentrare poți avea totuși niște erecții. Nu vei mai avea erecții de 5 stele ci mai degrabă unele de 3, bune pentru penetrare dar nu "lemnoasele" din tinerețe.

Care sunt noile condiții?

Erecțiile sunt greu de obținut și ușor de pierdut. Nu te mai poți baza pe ele și te simți trădat de propriul organism. Uneori, destul de rar, atingerile repetate își fac efectul și vezi cum penisul tău se ridică încet și sigur precum cobra fermecată de cântecul vrăjitorului. Ai nevoie de răbdare și de mult ajutor. Erecțiile spontane din timpul nopții sau cele de dimineață sunt apariții foarte rare la această vârstă. Orgasmul nu mai e... orgasmic și exploziv iar ejaculările puternice sunt de domeniul trecutului. Climax-ul a devenit treptat cli-min (minim). Ejaculezi puțin, câteva picături se preling trist pe lângă "pușca" devenită între timp jucărie de copii, pistol cu apă, fără putere și fără foc. Uneori ajungi la orgasm fără să știi pentru că totul a devenit temperat, lipsit de senzație, calm și cam fără vlagă. Sexul nu mai e o activitate relaxantă și plăcută ci mai degrabă un amuzament ocazional, un bonus al vârstei.

Nu te opri!

Viața trebuie trăită din plin la orice vârstă. Perioada 70-80 de ani este dificilă dar și extrem de frumoasă. Chiar dacă lucrurile nu sunt tocmai roze intensitatea vieții sexuale depinde totuși foarte mult de tine. Nu mai simți focul de altădată însă dorința există cu siguranță pe undeva. Trebuie doar să o redescoperi și să te adaptezi noilor condiții. Calitatea erecțiilor a scăzut, penisul nu mai e organul plin, pietros de altădată ci mai degrabă un balon cu apă care se umflă parțial. Cu toate acestea intimitatea relației, relaxarea, calmul și înțelepciunea vârstei sunt factori pe care se poate construi nu un orgasm ci o viață sexuală împlinită.

Recomandarea noastră

La 71 de ani poți să fii plin de viață, de energie și de vlagă sau să te simți terminat, fără rost și fără speranță. În principiu vârsta reală nu prea contează atât timp cât alegi să nu fii înfrânt ci să duci totul până la capăt cu demnitate. Trăim în secolul 21. Avem soluții cât cuprinde. Naturale sau artificiale, eficiente sau mai puțin eficiente, ele există. Ai de unde alege. Calitatea erecțiilor poate fi acum îmbunătățită semnificativ cu ajutorul unui spray natural numit ActivMax. Un singur puf la nivelul penisului decalotat și poți avea erecțiile ferme din tinerețe. ActivMax ajută în fiecare zi mii de bărbați aflați la vârsta de 71 de ani să-și satisfacă partenerele și să fie mândri de ei înșiși. Spune adio erecțiilor slabe, fără vlagă și fără speranță și intră din nou în lumea celor activi. Nu mai fi spectator la viața altora! ActivMax te face din nou atlet de performanță!