Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Orice bărbat își poate mări penisul folosind această metodă

Orice bărbat își poate mări penisul folosind această metodă


Publicat în: 2016-10-19
Mulți bărbați sunt sceptici atunci când vine vorba de suplimente și exerciții pentru mărirea penisului. E o reacție absolut normală. Peste tot circulă o mulțime de afirmații total nefondate care acoperă informația reală, adevărată și tehnicile care chiar au rezultate. Ca să ajungi la informația reală trebuie să scormonești prin tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin ciudate. Chiar se poate mări penisul cu ajutorul unor exerciții? Există o gimnastică a penisului? Întrebările sunt perfect legitime iar răspunsurile vor veni imediat.

Abordare la dublu

Rezultatele cele mai spectaculoase în materie de mărire a penisului vin doar atunci când problema este atacată din două direcții: suplimente și exerciții în același timp. Lucrând din ambele direcții se pot avea rezultate vizibile în doar câteva luni. Procesul este într-adevăr lung și necesită perseverență dar rezultatele sunt permanente și substanțiale. Studiile făcute până la momentul actual arată că este posibilă o mărire de 25-30% a lungimii penisului doar cu ajutorul exercițiilor zilnice. Dacă mai adăugăm și procentele rezultate din suplimente rezultatele sunt într-adevăr de invidiat.

Puterea stă în combinație

Unii bărbați aleg să se bazeze doar pe exerciții sau preferă să ia doar suplimentele. Pentru că rezultatele întârzie să apară, își pierd motivația și decid că metoda nu funcționează. Adevărul este altul. Exercițiile și suplimentele funcționează perfect doar în tandem. Exercițiile te ajută să-ți menții motivația și să fii persistent atunci când ți se pare că suplimentele nu dau rezultate. Suplimentele acționează în pauza dintre exerciții stimulând fluxul de sânge, relaxând țesuturile și ajutându-le să se refacă după stres. Exact ca atunci când mergi la sală.

Exerciții pentru penis?

Să faci exerciții pentru mărirea penisului sună într-adevăr ceva mai straniu. Penisul nu are mușchi. Deci, ce anume exersăm? Există două tipuri de exerciții de bază care trebuie făcute: exerciții de întindere a ligamentelor, care ajută la creșterea în lungime și exerciții pentru mărirea capacității țesuturilor penisului de a se umple cu sânge, care ajută la creșterea în grosime. Exercițiile trebuie făcute zilnic timp de 3 până la 5 luni și nu necesită echipament special. Totul se face cu ajutorul mâinilor și cu multă răbdare. Beneficiile se extind dincolo de mărirea penisului și ajută la transformarea totală a vieții și sănătății sexuale. Vei avea erecții mult mai ferme, control asupra ejaculării și orgasme mai intense.

Mentalitate de învingător

Pentru a avea rezultatele dorite trebuie să ai o mentalitate de alergător de cursă lungă. Ai nevoie de aproximativ 20 de minute zilnic sau de 4-5 ori pe săptămână timp în care să te poți concentra doar pe exercițiile necesare. Exercițiile nu se fac mecanic ci trebuie adaptate zilnic și combinate cu un antrenament mental fixat pe succes. Accelerarea procesului de creștere se face având o dietă sănătoasă, cu multe proteine de calitate, absolut esențiale în obținerea unor rezultate durabile.

Recomandarea noastră

Creșterea țesuturilor, a nivelului de testosteron și a fluxului de sânge va fi puternic accelerată odată cu folosirea suplimentului alimentar ProSolution Pills. Suplimentul ProSolution Pills produce vasodilatație și lasă o cantitate mai mare de sânge să irige țesuturile penisului. Ingredientele active naturale produc o creștere a nivelului de testosteron din organism ajutând la înaintarea procesului de creștere. Pachetul ProSolution Pills conține suplimente sub formă de tablete și un set de exerciții. Creșterea se face treptat și sigur iar îmbunătățirea vieții sexuale este deosebită. ProSolution Pills conține doar ingrediente naturale și nu are efecte adverse. Încearcă-l și tu!