Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed An nou cu erecții beton și sex pe săturate!

An nou cu erecții beton și sex pe săturate!


Publicat în: 2017-01-17
Ți-a urat cineva vreodată un an nou erect? Probabil că nu! Așa că îți facem noi urarea asta specială pentru că noi știm că anul fără erecții e un an pierdut din start! Și pentru că fiecare an începe cu rezoluții și alte plictiseli și bla bla-uri venim și noi cu una care chiar merită băgată în seamă!

O rezoluție pe placul tău

Știu că și tu ți-ai propus să faci măcar câteva lucruri mai bine în noul an. Pentru asta sunt rezoluțiile. Ca să ne asigure că măcar încercăm să facem progrese într-o direcție, că nu stăm pe loc an de an. Problema e că cele mai multe rezoluții sunt plictisitoare și nu te îndeamnă deloc să te ții de ele. Chestiile de genul să fac mai mult sport, să țin o dietă, să pun ceva bani deoparte, sună mai degrabă a pedepse pentru noul an decât a planuri de viitor. Hai s-o facem lată și să ne propunem una tare de tot! În anul ce urmează să facem mai mult sex! Sună bine sau ce?

Pentru că sexul contează!

Știu că am ajun cu toții niște roboței stresați și super mega obosiți care uneori n-au chef nici să se gândească la sex darămite să mai și facă ceva pentru calitatea lui. Aici e problema! Timp n-o să avem niciodată! Muncim ca să trăim și trăim ca să muncim! Asta e realitatea! Însă, printre picături, avem nevoie și de sex bun și de mâncare bună și se o băutură și de muzică pentru că altfel o luăm razna! Așa că te sfătuiesc să pui sexul pe lista de priorități pentru noul an! Pentru că sexul te poate ajuta să te relaxezi, să-ți revii după zile crunte de muncă și după toate mizeriile vieții! Sexul chiar contează!

Pentru că sănătatea contează!

Nu poți avea erecții beton dacă ești bolnav, nu te hrănești cât de cât normal și mai și fumezi ca un turc! Poți avea însă erecții mai mult decât superbe dacă ai grijă să-ți suplimentezi dieta cu multe vitamine, minerale, proteine de calitate și uneori suplimente dedicate sănătății sexuale! Stilul de viață alert nu ne permite mereu să ne hrănim cu cele mai bune alimente însă ne pune la dispoziție diferite suplimente care să ne ajute să depășim momentele de stres!

UP for men! Erecții cât poți duce!

UP este un supliment alimentar dedicat întăririi erecțiilor, stimulării potenței și prelungirii actului sexual! Nu e un supliment magic ci o combinație ingenioasă de plante cu potențial și care s-au dovedit extrem de utile în cazuri de erecții moi, incomplete, potență scăzută și alte mici probleme. Pentru bărbații normali, UP are capacitatea de a oferi mai multă plăcere în pat și erecții mai lungi, mai ferme și mai durabile! Este un supliment dedicat bărbatului modern, activ, stresat, mereu pe fugă și mereu în căutare de plăcere! UP este de mare ajutor în combaterea oboselii, în stimularea apetitului sexual dar și în stimularea circulației sângelui la nivelul vaselor de sânge și penisului! Este ușor de folosit și te poate ajuta și pe tine să ai o viață sexuală mai împlinită și mai satisfăcătoare în noul an!