Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să te pregătești pentru masaj?

Cum să te pregătești pentru masaj?


Publicat în: 2017-05-05
Masajul are efectele lui benefice demonstrate, așa că nu lăsa lipsa cunoștințelor tale de etichetă să te împiedice în rezolvarea spatelui înțepenit. La masaj, în special atunci când maseurul e de sex feminin (și de obicei este), singurul lucru obligatoriu de care nu trebuie să te debarasezi este bunul simț.

Dușul obligatoriu

Mai ales dacă vii direct de la serviciu, orice centru decent de îngrijire corporală îți va creea condițiile necesare pentru a face un duș înainte de masaj. Am spus ”centru decent”, pentru că dacă alegi să-ți rezolvi durerile musculare la ”Tanti Rodica de la parter” atunci îți asumi alte riscuri imprevizibile, iar banii economisiți îi vei cheltui probabil la un psiholog bun. Pentru confortul tău și al terapeutului e indicat să te clătești măcar pe tălpi – un masaj corporal complet include și masarea tălpilor. Închipuie-ți doar cum ar fi să-ți leșine maseurul asfixiat, iar tu să fii acuzat de omor prin gazare.

Echipament de protecție

Salonul îți pune la dispoziție halat, papuci, prosoape și lenjerie de unică folosință – dacă te temi să nu-ți pătezi cu ulei de masaj chiloții cu inimioare primiți de la iubită de Valentine’s Day. Iar dacă nu dorești să fii atins pe picioare decât până la o anumită distanță de zona intimă, poți purta boxeri și să specifici că preferi să nu fie masată zona cu lenjerie. Totuși, ar trebui să știi că masarea feselor este importantă pentru relaxarea întregului spate – renunță la pudoare și lasă maseurul să-și facă treaba.

Taci din gură

La masaj, nu te sui pe masă ca să-ți povestești viața și, în plus, terapeuta nu dorește să-ți asculte problemele, ea îți rezolvă spatele. Și închide afurisitul ăla de mobil, ideea e să te relaxezi.

Ce faci cu erecția?

Dacă ești masat de o femeie terapeut ar trebui să știi că masarea zonei inghinale sau a feselor este firească – ajută la detensionarea mușchilor și nu este o manevră cu tentă sexuală. Dacă te exciți, nu este vina terapeutei, iar pentru a depăși momentul stânjenitor poți iniția o conversație cu temă impersonală. Ce spui de vremea de afară? Dacă nici imaginea copiilor somalezi nu te intimidează, poți cere întreruperea ședinței de masaj – asta nu înseamnă că scapi de achitarea notei.

Recomandarea noastră

Da, s-ar putea să-ți fie puțin cam incomod să apelezi la un specialist, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți de tot la plăcerea (ușor perversă) a unui masaj. Pentru tine am creat special Pachetul pentru o partidă Sexcelentă, combinația perfectă între o seară intimă și o ședință de masaj, deoarece conține un produs pentru potență și erecție, un mini-ghid pentru o partidă sexcelentă, un ulei de masaj, o lumânare cu suport de sticlă, un mini-lubrifiant și un prezervativ. Cu Pachetul pentru o partidă Sexcelentă poți petrece o seară fierbinte sau relaxantă – după cum îți e dorința – fără a părăsi confortul propriului apartament, tot ce trebuie să faci e să-ți convingi iubita să ți se alăture. În Pachetul pentru o partidă Sexcelentă ai deja o lumânare romantică, mai adaugă un pahar de vin și.... distracție plăcută!