Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul Dvs
Revista MaxMed
0
Nu aveți niciun produs în coș!
LOGIN
Contul Dvs
Transport gratuit
Unde vedeți acest semn
Telefon: 0371-785.785
Program: L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Info Prima pagină Next Revista MaxMed Next Ai văzut-o, ți-a plăcut, ce-ți rămâne de făcut? Partea I.

Ai văzut-o, ți-a plăcut, ce-ți rămâne de făcut? Partea I.


Publicat în: 2017-08-24
Primăvara te-ai ținut tare, ai fost 99% cuminte și înțelept. Dar de când căldura a început să scoată la iveală trupuri care mai de care, de când concediul îți flutură în față libertatea, parcă trupul tău a dat în foc! Sau, mai exact, te-a bătut soarele în moalele capului, hormonii estivali își spun cuvântul și ești deschis spre orice înseamnă aventură și inedit. Cu cine? Ești pregătit pentru orice situație?

Cu vecina de palier

Tocmai s-a mutat în bloc și în două zile ți-a bătut la ușă de două ori: ba nu are ibric, ba i s-au terminat pliculețele de ness... I s-au aprins călcâiele după tine? Cum sentimentul pare să fie reciproc, ce-ar fi să-i împrumuți pentru o seară și patul tău? Avantaje: nu mai e nevoie să bați tot orașul pe căldurile astea insuportabile sau să schimbi patru autobuze ca să o vezi, e la îndemână și te întâlnești cu ea de fiecare dată când duci gunoiul. Dezavantaje? Te întâlnești cu ea de fiecare dată când duci gunoiul. Îți va fi greu s-o părăsești, în plus te vei simți prost când vei suna la ușă să-ți recuperezi ibricul.

Colega de birou

De fiecare dată când ieși pe holul pustiu (ceilalți sunt cu copiii în vacanță) și nu-ți găsești bricheta, hop și ea! Atât de multă politețe și zâmbet din partea ei ar da gata pe oricine! Ești pe punctul să o ridici în brațe și să o duci acasă, dar deschide o clipă ochii și judecă. Avantaje: interminabilele ore de muncă vor trece mult mai repede, odată condimentate cu e-mail-uri sexy și cu ocheadele de la birou. Dezavantaje? De-acum, de câte ori vei vrea să fumezi o țigară pe hol, va apărea și ea. Acest lucru riscă să te transforme într-un cățel al lui Pavlov, odată reflexul format, nu mai ai scăpare. Fii atent la: un proces pentru hărțuire sexuală, chiar dacă la noi e un domeniu relativ nou.

Antrenoarea de fitness

Zi de zi te îndrumă spre corpul mult visat, parcă punând în practică o dorință ascunsă de a te modela doar pentru ea, și te felicită cu un zâmbet larg și o atingere întâmplătoare pentru fiecare fibră care parcă a câștigat în diametru. Avantaje? Are un corp de milioane, se mișcă fantastic și pare că limitele organice firești nu sunt pentru ea. Dezavantaje: are mania de a-ți controla mișcările, respirația și ritmul cardiac și o fobie pentru a mânca verde și natural. S-ar putea să-ți dea o pauză exact atunci când ai vrea să dureze o veșnicie.

Poștărița

Stiloul, plicul, timbrul și gustul de lipici au farmecul lor desuet, ca să nu mai vorbim de faptul că ai remarcat-o, în sfârșit, pe cea care îți livrează corespondența, o studentă focoasă cu un job part-time pentru această vară. Dacă simți pentru ea o pasiune fulgerătoare, nu mai aștepta să sune de două ori, deschide-i din prima! Avantaje? Să faci sex pe hol, printre ziare, chitanțe, citații și scrisori poate fi o experiență deopotrivă exotică și pervers indiscretă. Dezavantaje? Are adresa ta, numărul de interfon, etajul și numărul apartamentului, în plus are acces la toată corespondența ta.

Eh, câte variante, câte experiențe și abia aștepți să vezi ce frumusețe îți aduce în prag ziua de mâine. Și ca un bărbat feroce care ești, ții la mândria ta și îți dorești să nu dezamăgești, așa că ești pregătit, pentru orice eventualitate, cu Activ Max, un mic ajutor de nădejde în clipele fierbinți. Acest spray rapid și eficient are efecte imediate asupra performanțelor tale inopinante, iar dacă te simți îndrăzneț, sugerează-i și ei o pulverizare de Activ Max și vezi cum ia foc. Activ Max dirijează circulația sângelui în zonele fierbinți și ești imediat pregătit pentru o experiență estivală sălbatică și memorabilă.