Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex - și de la capăt

Sex - și de la capăt


Publicat în: 2017-11-02
Tu ești sălbatic, iar ea e romantică... Ție îți place să faci sex dimineața, ei – după căderea serii...Ți-ar folosi câteva trucuri care să vă ajute să ajungeți la cel mai dulce și plăcut compromis, chiar dacă viața ta sexuală merge bine. În felul acesta, chiar dacă în pat păreți ca apa și uleiul, veți deveni cei mai buni amanți și sexul va fi o bucurie pentru amândoi.

Repede, repejor vs. Încet, încetișor

Ea nu se grăbește deloc când e vorba de seducție și preludiu, însă tu ești un bolid plin de pasiune, potență și entuziasm, preferi o partidă de sex furtunos și te apropii vertiginos de linia de sosire, pe când ea e încă la linia de start. Trucul e simplu – antreneaz-o într-un preludiu încă din timpul cinei, șoptindu-i vorbe îndrăznețe în public, promițându-i un scenariu din ”50 Shades of Grey” și un sărut sălbatic înainte de desert. Va fi atât de bine încălzită, încât s-ar putea să nu mai ajungeți decât pe bancheta din spate a mașinii.

Tradiție și rutină vs. Inovație și revoluție

Știi Kama Sutra pe de rost și n-ai cu cine s-o pui în practică, pentru că ea e mai corectă decât o școlăriță la ora de dirigenție? Vrei să-i sugerezi că ești un ”vizionar”, nu un ”misionar”? Lasă-i cartea deschisă la o poziție îndrăzneață, sau ia-te la trântă cu ea în așternut. Sau fixează-ți bine picioarele în pământ și nu o lăsa să te ducă în pat, va trebui să-ți ”atace” erecția din această poziție. Când va simți cum e să îi dai chiloțeii din dantelă jos cu dinții, va fi mai mult decât încântată.

Măsură și echilibru vs. Risipă și exces

Ai fi în stare să mănânci sex pe pâine, iar ea se comportă de parcă ar fi la cură de slăbire. Ia inițiativa! Pentru început, adaptează-te la ritmul ei. Dacă e pasăre de noapte, nu o provoca dimineața, vei avea parte doar de un mormăit somnoros. Mai ia în considerare că poate e obosită sau stresată. Intră în lumea ei, mângâie-i umerii cu un masaj, pune o muzică lascivă, stinge lumina și surprinde-o cu o jucărie vibratoare. Crezi că se va putea abține?

Ofensivă vs. Defensivă

De când vă știți, tu ești cel care inițiază partidele de sex, în timp ce ea așteaptă invitația. Poți să îi spui, direct, sau dă-i de înțeles. Dacă ești într-o pasă mai jucăușă, dă-i de știre că azi încercați ceva nou, tocmai ai auzit de UP, chestia aia pentru potență maximă și o erecție sălbatică, și ai decis să îl încerci. Chiar dacă va chicoti puțin, deja i-ai stârnit curiozitatea și sigur va aprecia jocul. Poți să fii convins că weekend-ul viitor te va invita ea să mai încercați din nou ”șmecheria aia cu UP de data trecută”.

Chiar dacă nu se întâmplă frecvent, uneori te afli în situația de a fi tu cel pasiv, poate pentru că ea se simte bine când deține controlul, sau poate nu-ți vine să crezi că ”tipa asta e cu tine” și ești puțin nesigur pe potența ta din seara aceasta. Ia rapid un UP, este suplimentul sigur care te ajută să ieși din starea de pasivitate și oboseală, îți garantează o erecție puternică pentru toată noaptea care vă așteaptă... și pentru dimineața care urmează.