Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Testosteronul și sindromul masculului iritat

Testosteronul și sindromul masculului iritat


Publicat în: 2018-01-30
În top 100 al frustrărilor bărbaților de pretutindeni, pe primul loc se situează de departe Sindromul Premenstrual. De ce? Pentru că este perioada în care Ea este morocănoasă, iritată, certăreață, acuzatoare și deloc înclinată către senzualitate, iar tu ești 100% nevinovat. Așa că nu înțelegi de ce trebuie să suferi pe nedrept. Și cum plătitul cu aceeași monedă este cea mai dulce răzbunare, uite că s-a demonstrat că bărbații au, la rândul lor SMI (Sindromul Masculului Iritat).

Dovedit științific

Da, este dovedit științific că în perioadele în care nivelul testosteronului este ridicat, oscilezi între statutul de "mașină de făcut sex" și "fabrică hormonală ambulantă". Adică te manifești în plenitudinea bărbăției tale. Din păcate, nu există medalie fără revers, iar atunci când nivelul hormonal scade (ciclic) ești deprimat și agresiv.

E vorba de imagine

Bine, bine, vor spune cârcotașii, dar cum de există bărbați care sunt percepuți constant ca monștri ai virilității? Ei bine, aceștia își cultivă această imagine și, de fapt, în particular, au și ei momente de slăbiciune sau de lipsă acută de chef.

Cine e de vină?

Nu este vina ta dacă ai devenit un mutant, de la vajnicul bărbat al cavernelor, la masculul contemporan cu SMI. Este vina mediului. Una din cauzele principale care au făcut să apară Sindromul Masculului Iritat este stresul cotidian. Sub imperiul lui, bărbații fac mai greu față efortului, devin irascibili și au o poftă sexuală diminuată. Așa se explică de ce orășenii sunt mai puțin activi sexuali decât cei de la țară. Pentru că una e să îți scadă acțiunile la bursă, să nu mai poți să rambursezi creditul, să ai niște clauze imbecile în contractul de muncă și alta e când răpitoarele ți-au mâncat doi pui de găină.

Mai bine cu rău sau mai bine fără rău?

Extravirilii vor nega faptele de mai sus și vor spune că bărbații sunt ființe raționale care nu se lasă determinate fiziologic, acest sindrom nu este pentru bărbații adevărați. Dar de ce să îl negi dacă îți oferă o scuză perfectă? În afară de scuzele invocate până acum: "s-a ambalat prea tare pentru că l-au avansat pe colegul său, în locul lui" sau "a pierdut echipa lui preferată și nu mai vrea să scoată un cuvânt". Da , îți plac mașinile, cursele, berea, mușchii, baschetul, fotbalul, să ieși cu băieții, femeile cu sânii mari și muzica rock. Însă este foarte probabil ca, după ce treci de 50 de ani să îți pierzi dinamismul și să te transformi într-un mascul cu privirea galeșă, care are grijă de grădină și crește o pisică.

Asta ca să nu mai amintim de performanțele tale în dormitor. Ea se va aștepta la aceeași energie erotică din partea ta, canalizată spre a o satisface, chiar și în zilele tale mai nefaste. Bineînțeles că nu ți-ar sta bine să invoci o durere de cap, dar poți apela la soluții eficiente, fără medicamente sau efecte adverse. Încearcă ProSolution Pills când ea este pusă pe năzbâtii. Cu ingrediente naturale, ProSolution Pills nu are contraindicații, așa că nu trebuie să-ți stea mintea decât la partida ce urmează, ești în priză și gata de nebunii. Folosește ProSolution Pills pentru maximalizarea senzațiilor - obții erecții tari, de durată și o mărime mai mare a penisului. Folosește Prosolution Pills cu încredere!