Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fără erecție?! Vina ta sau vina ei?

Fără erecție?! Vina ta sau vina ei?


Publicat în: 2018-04-13
Da, în sfârșit, ești în pat cu ea, și o vezi în toată splendoarea ei, poartă lenjeria aia obraznică care îi scoate în evidență fesele. Știi că ține și dietă de vreo câteva zile și acum îi observi abdomenul plat, care se încordează ușor când râde. Și, în timp ce o admiri, îți trec prin minte vreo câteva poziții pe care le-ai văzut prin filme și ai vrea să le încerci numaidecât, te simți în stare să cucerești lumea azi. Ah, și mai bine, ar vrea să preia ea controlul, te așteaptă un deliciu de zile mari.

Dar se pare că nu tot trupul tău reacționează la vederea corsetului cu push-up. Cea mai importantă parte rămâne insensibilă, lipsită de entuziasm și ți se sprijină trist pe coapsă. Oh, nu, o fi vina ei? Seara asta arată ca o actriță din filmele deocheate care promite să te scoată din minți, e tot ce ți-ai dorit de când erai un adolescent zvăpăiat. O fi vina ta?

Ești emoționat

Poate te preocupă faptul că ea arată perfect, dar tu ai acumulat în ultima vreme o ușoară ”burtică de bere”, sau poate îți faci griji că nu te vei ridica la pretențiile ei, cine știe ce a experimentat ea până acum și dacă nu cumva prestația ta va fi sub așteptări. Dacă te gândești prea intens s-ar putea să-ți dăuneze.

Ai băut prea mult

Da, e super să mergeți la o petrecere, să cinstiți câteva pahare cu prietenii, iar cele câteva dansuri cu iubita sunt ca un adevărat preludiu, abia aștepți să ajungi acasă. Din păcate, prea mult alcool poate avea un efect dezastruos asupra erecției tale, așa că tot ce poți să faci e să speri la o dimineață fără mahmureală când te vei putea revanșa.

Te gândești la altcineva

Mai devreme, pe Facebook, ai dat peste o postare cu fosta ta iubită malefică și toată ziua ai avut numai flash-uri din trecut care te-au umplut de nervi. Sau poate tocmai te-a sunat mama și ți-a povestit despre problema de sănătate a unchiului și despre faptul că va trebui mâine să-l duci până la policlinică. Nu e chiar momentul potrivit pentru o partidă de sex la duș. Poate mai târziu...

Te simți vinovat

Apropo de fosta prietenă, ți-a oferit un sărut surpriză azi la cafenea iar asta te-a derutat rău de tot, iar ca un băiat cuminte ce ești, nu te simți confortabil să-ți săruți cu același buze și actuala iubită. Oare ar trebui să-i spui? Dacă strici totul? Poate va afla de la altcineva? Ce vrea fosta de la tine? Ar trebui să vă împăcați? Of, prea multe întrebări, te uiți în jos și totul arată ca un tăițel ud, noaptea de dragoste va trebui să mai aștepte.

Pur și simplu n-ai chef

În ciuda mitului urban care spune că bărbații au tot timpul chef, se pare că sunt momente când preferi să te uiți doar la meci. Încearcă să-i explici asta de Valentine’s Day când te-a surprins cu un weekend romantic la munte. Cam dificil, nu? Ar fi mai bine să ai o variantă alternativă care să te ajute să treci peste orice te-ar deranja. Când îți pregătești bagajul pentru plecarea spre Sinaia, ia cu tine lângă periuța de dinți și aftershave și cutia cu UP, e discret și nu va ști nimeni că îl ai. Cu UP nu mai contează dacă ești stresat sau dacă te-a enervat șeful, nu are nici o importanță dacă ai băut seara asta sau dacă unchiul are un furuncul pe bărbie. UP te ajută să fii pregătit oricând, intensifică plăcerea pentru amândoi și îți oferă un weekend fierbinte chiar și în miez de primăvară.