Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Impotența îți complică existența?

Impotența îți complică existența?


Publicat în: 2018-05-31
Îți aduci aminte zilele acestea, din ce în ce mai des, de anii studenției, când viața ta în intimitate arăta cu totul altfel; când nu mai știai ce scoruri de la meciuri să-ți mai aduci aminte, sau ce s-a mai întâmplat în episodul din ”Minți criminale”, orice, numai să dureze mai mult, să termine ea prima, să prelungești partida de sex dacă se poate până dimineața.

Situația s-a cam schimbat și aseară ai fi rememorat mai degrabă o scenă dintr-un film deocheat, în speranța disperată de a obține măcar o erecție de câteva minute. Stai pe balcon cu o cafea în mână și nu te poți gândi decât la actorii ăia din filmele pentru adulți, pentru care potența și menținerea unei erecții sunt condițiile necesare la servici. Te bușește și râsul, oare cum arată la ei un interviu de angajare? Au obligatoriu și probă practică? Eh, e bine că măcar nu ți-ai pierdut simțul umorului, poate ar trebui să privești problema asta ceva mai relaxat.

Așa că încerci din nou și ești hotărât ca de data asta să lași gândurile la o parte, să fii complet absorbit de ce se întâmplă exact în fața ta. Ești super încântat de seara de sex, de iubita ta sexy și de faptul că ești un norocos că te-a acceptat în patul ei. Blochezi totul în jur, nu contează că ai de plătit chiria, că traficul e infernal sau câinele a făcut pe covor. Nu ai limită de timp, ești încrezător și ..... impotent.

Asta chiar te-a lovit în orgoliu. Parcă nu demult te lăudai cu cuceririle tale, nopțile fantastice și cu faptul că ești un armăsar plin de potență care topește inimi și răscolește dormitoare, așa că ce se întâmplă cu erecția ta este o neplăcută surpriză. Devine clar că ai nevoie de ajutor. Cu ochii pironiți în tavan, te gândești la variante și iar te apucă râsul imaginându-ți un posibil viitor apropiat: ”Jurnalul secret al iubitei mele”:

Ziua 1:

Astăzi a fost aniversarea noastră de 6 luni. Când am vrut să retrăim prima noastră noapte de sex, Dan s-a încuiat în baie pentru restul serii.

Ziua 2:

Astăzi mi-a spus că are să îmi împărtășească un secret: crede că este impotent. Nu m-am mirat, să fim serioși, nu am petrecut o noapte împreună de mult timp.

Ziua 3:

Relația noastră este în pericol. Astăzi am cumpărat banane și mi-a venit să plâng.

Ziua 4:

Dan a descoperit un supliment nou, numit UP, a zis că putem seara asta să retrăim prima noastră noapte de dragoste de câte ori vreau. E super tare, nu am dormit toată noaptea!

Ziua 7:

Chestia asta cu UP i s-a cam urcat la cap, azi în mașină m-a întrebat dacă nu am chef de ”una mică” în parcare.

Ziua 12:

Ok, recunosc, mă cam ascund de el. Azi mi-am căutat de lucru prin oraș toată ziua, sperând să-l găsesc dormind când ajung acasă. Mă aștepta cu un trandafir în dinți, gol pușcă pe canapea, cu o erecție de zile mari.

Ziua 15:

Mi-aș dori să fie gay. Nu m-am pieptănat de două zile (nu are rost), sunt în trening și îmi curge nasul, iar Dan mi-a spus că sunt cea mai frumoasă femeie din lume și am făcut sex în bucătărie.

Ziua 20:

Am încercat să-i ascund capsulele UP, poate petrec și eu un weekend la televizor, dar nici nu am apucat să ațipesc că m-am și trezit cu un ”atac surpriză”, cum îi place să-i spună. Nu știu ce să mă fac. Cu toate astea, văd că e mult mai bine dispus decât atunci când se credea impotent.