Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex în vacanță - aventură și libertate

Sex în vacanță - aventură și libertate


Publicat în: 2018-07-23
Sexul este un instinct natural și o grozavă sursă de motivație pentru bărbați. Ai observat cum un bărbat impotent, sau cu o viață sexuală nesatisfăcătoare are probleme și la locul de muncă sau este marginalizat în context social? Este năpădit de depresie și asta îl face și mai puțin atractiv pentru sexul opus.

E cam ca la motani, când te hotărăști să-i castrezi. E dintr-o dată deosebit de leneș, mănâncă toată ziua și doarme pe unde apucă, pune kilograme văzând cu ochii și nu-l mai interesează birmaneza vecinului.

Dacă te afli în situația motanului, e momentul pentru o schimbare, o revitalizare estivală a vieții tale sexuale, până nu te prinde toamna singurel și nesatisfăcut. Nu contează dacă e vorba de un moment de impotență sau pur și simplu o perioadă fără chef, ai nevoie de o vacanță la mare!

De ce vacanță?

Păi nu ai observat cum partidele de sex din vacanță par infinit mai excitante decât cele de acasă? O fi cu prietena sau doar o aventură de-o seară, nu contează, e altă lume care te așteaptă. Poate o fi vorba de lipsa responsabilităților câteva zile, poate e decorul de Ibiza, sau, cel mai probabil, faptul că de când ai aterizat te-ai și trezit cu o margarita în mână.

O locație diferită

De ce o cameră de hotel pare incredibil de excitantă? Poate datorită vecinilor care te pot auzi, asta dacă te încântă să ai audiență. Sau locația diferită adaugă varietate și o doză de aventură vieții tale intime. Vrei ceva cu totul deosebit? Uită cu totul de hotel și optează pentru sex pe plajă, în aer liber. Ce poate fi mai natural?

Lasă copiii la bunici

O zonă fără copii îți oferă timp pe îndelete pentru explorarea zonelor erogene ale partenerei. Fără frica de a fi întrerupt, ți se eliberează tot potențialul tău de ”macho man”, iar erecția și energia ta sexuală vor atinge cote maxime.

Încearcă un masaj

Da, în cadrul unui hotel probabil vei plăti de două ori cât face, dar lasă economiile deoparte și alege ce-ți place din lista disponibilă. Te va ajuta să te relaxezi, iar atingerile senzuale te vor pune în starea de spirit potrivită pentru mai târziu.

La pielea goală

Sexul în vacanță este deosebit și pentru că mai tot timpul vezi în jurul tău o continuă expoziție de trupuri bronzate, topless și doar câțiva centimetri de bikini te mai desparte de tărâmul interzis. Lasă și tu inhibițiile deoparte și lasă-te purtat departe de restricțiile societății urbane de acasă.

Nu uita de ulei

Uleiul sau loțiunea de plajă este o scuză excelentă pentru iniția o atingere. Oferă-ți ajutorul vecinei de șezlong, e un moment excelent pentru a vă cunoaște mai bine și pentru a oferi o invitație la un cocktail mai târziu. Dar ține uleiul la îndemână, deoarece trupurile care alunecă unul pe lângă altul în aromă de cocos este o idee care nu trebuie ratată.

Abonează-te la adrenalină

O vacanță la mare este prilejul perfect să încerci cât mai multe din opțiunile litoralului. Ia-ți iubita la o plimbare cu un jet-ski, sau chiar cu parapanta dacă vă simțiți îndrăzneți. Încearcă toate atracțiile de la bâlci și simte adrenalina cum îți curge prin vene. E preludiul ideal, pentru că deja sunteți încărcați de emoții, iar aparența pericolului și a neprevăzutului te-a ajutat deja cu un început de erecție.

Înarmează-te

Și pentru că o astfel de vacanță îți permiți o dată pe an și nu vrei să fie o experiență ratată, obligatoriu e să te înarmezi cu Sex Power, nu că ai fi impotent, doar ca să fii sigur că totul decurge natural, firesc și.... exploziv, erecția te salută semeț de fiecare dată și nu ai nici o grijă. Cu Sex Power te poți recupera mult mai repede după un act sexual, pentru a nu rata nici o experiență. Și cum e suficient să iei doar o singură doză pe zi, Sex Power nici nu ocupă prea mult loc în bagaj. Distracție plăcută!