Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ejaculez prea repede. Ce soluții aveți?

Ejaculez prea repede. Ce soluții aveți?


Publicat în: 2019-02-26
Cred ca milioane de bărbați au întrebarea asta în minte. O problemă gravă este că cei mai mulți nu îndrăznesc să întrebe un specialist, să ceară soluții concrete și nu vor să discute asta nici măcar cu partenerele lor. Așa că ejacularea prematură devine problema despre care nu se vorbește în relație. Bărbatul pretinde că nu are o problemă, femeia adună frustrări și crede că nu are soluții.

Sincronizare imposibilă

Femeile și bărbații ajung la orgasm în momente total diferite. În timp ce bărbaților le ia cam 3-5-7- minute pentru a ajunge la orgasm și ejaculare, femeile au nevoie cam de 15-20 de minute pentru a atinge punctul culminant. Problema e destul de gravă. Discrepanța de timp le lasă pe multe femei nesatisfăcute. Iar dacă bărbatul suferă și de ejaculare prematură (ejaculează undeva sub 3 minute de la începerea actului sexual) stările de frustrare pot afecta serios psihicul partenerilor.

Sexul nu e o cursă de viteză

Majoritatea cuplurilor au probleme de sincronizare. De vină e biologia dar soluția există și e simplă. Ar fi bine să reții asta mai ales dacă te confrunți des cu episoade de ejaculare prematură. Evitați să mai faceți sex pe fugă chiar dacă pare satisfăcător pentru tine. Pentru ea nu e la fel. Orgasmele explozive vin dintr-o acumulare de stimuli. Sexul e despre plăcere acumulată nu despre viteza de frecare. Sexul e despre joacă, plăcere întârziată, prelungă, provenită din stimuli diverși aplicați în zone diferite. Iar asta te ajută și pe tine ca bărbat care probabil ejaculezi prematur de frică și pentru că ai senzația că ea se va plictisi dacă o lungești prea mult și pe ea care se va încălzi treptat până la temperatura de fierbere.

Învață să-ți întârzii ejacularea

Cel mai simplu mod prin care poți experimenta și observa stimulii care te conduc la ejaculare prematură este masturbarea. Tu singur poți observa pe o scară de la 1 la 10 cât ești de excitat și care este momentul în care nu te mai poți opri și trebuie să ejaculezi. Fiecare bărbat trebuie să își cunoască propriul ritm și mai ales să stabilească momentul în care trebuie să încetinească mental și fizic excitația și să oprească ejacularea.

Știu, sună foarte complicat dar nu e. Masturbarea e plăcută iar puțină observație și ceva mai multă atenție poate rezolva măcar parțial problema și te poate ajuta să nu mai ai ejaculare prematură.

Schimbarea în frecvența frecării, câteva respirații profunde, contracția mușchilor pelvisului ca și atunci când vrei să oprești urinarea pot încetini suficient de mult excitația și te pot ajuta să te menții pentru încă 3-5 minute sau mai mult. După ce te-ai stimulat singur o poți lăsa pe ea să te stimuleze și să te ajute să menții un ritm constant și echilibrat. Și sexul oral ajută destul de mult.

Încearcă alternativa naturală Prematrol contra ejaculării premature

Când lucrurile se reglează natural, din minte, din corp, din plăcere, totul devine mai ușor. Nu ai nevoie de o doză mică de antidepresive pentru întârzierea ejaculării așa cum recomandă unii medici sau sexologi. Ai nevoie de ajutor natural, din plante, din suplimente curate, fără efecte adverse. Prematrol conține extracte naturale folosite de mii de ani de bărbați din întreaga lume pentru erecții mai puternice, mai durabile și ejaculări controlate. Nu mai e un secret că medicina alternativă contribuie natural la soluționarea multor disfuncții sexuale printre care și problemele de potență, ejaculare prematură etc.

Așa că încearcă Prematrol. Nu ai nimic de pierdut. Rezultatele vor apărea în timp, nu peste noapte dar vei fi mulțumit și satisfăcut de ele pentru că sunt durabile.

Prematrol nu e un anestetic, nu te desensibilizează ci te menține alert, te ajută să ai erecții tari și orgasme puternice, te ajută să ai un corp sănătos, o viață sexuală activă, împlinită și durabilă alături de persoana iubită. Te vei simți excitat dar nu vei mai ejacula prematur pentru că Prematrol este un supliment alimentar dedicat și o soluție naturală la problema ta. Încearcă-l și partenera ta îți va mulțumi!

Nu mai pretinde că nu ai o problemă pentru că deja ai și soluția pentru a o rezolva!