Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Arată-i că ești un bărbat adevărat

Arată-i că ești un bărbat adevărat


Publicat în: 2019-03-11
Tot auzi femeile spunând cât de greu este să găsești un bărbat adevărat, cum că nu ar fi pe toate drumurile și că ai mult de lucru până să-l identifici. Trebuie să-l observi în habitatul său natural, trebuie să-l testezi, să vezi dacă își poate dovedi valoarea, trebuie să aibă un penis imens și mai știu eu ce calități. Ce atâta bătaie de cap? Tu știi din prima dacă ai în față femeia ideală. Sau poate e ceva mai complicat? Te-ai întrebat vreodată ce și-ar dori o femeie de la alesul ideal?

Oferă-te să-i faci cumpărăturile ”intime”

Un bărbat care duce cu mândrie o cutie de tampoane spre casa de marcat este întotdeauna de admirat. Capul sus, privirea înainte și poartă-te natural, ca și cum ai cumpăra o sticlă de lapte. Cu siguranță și ea te va privi cu admirație mai târziu.

Fii drăguț cu copiii

Ea întotdeauna va fi atentă cum te comporți cu juniorii. A venit nepoțelul în vizită? Nu te preface că ai treabă, cât ea stă de vorbă cu soră-sa, ia-l pe ăla mic la o tură de fugăreală și prefă-te lovit când te împușcă cu pistolul cu apă.

Nu-i invada intimitatea

Te mănâncă palmele să vezi cui a trimis un mesaj? Stai liniștit și vezi-ți de meci, cel mai probabil va ști ca prin minune că i-ai atins telefonul. Comportă-te normal, poate îți va spune chiar ea mai târziu despre ce a conversat.

Nu te impacienta când iese în oraș cu prietenele

Că, la urma urmei, și tu ieși cu băieții, și asta nu înseamnă că te interesează să-ți dovedești potența și să călărești instant orice femelă îți iese în cale. Și dacă te gândești să o suni din 15 în 15 minute doar ca să-i întrerupi eventuala sesiune de giugiuleală cu altcineva, atunci te vei afla în curând pe lista de ”apeluri respinse”.

Ascult-o când are o problemă

Pentru o femeie, un bărbat adevărat nu înseamnă doar un mascul plin de o potență debordantă, cu un penis enorm, care o poate satisface ore întregi. Înseamnă să o ții în brațe și să o consolezi când s-a îmbolnăvit pisica, sau să o asculți plin de compasiune când are probleme la servici.

Spală vasele

Chiar dacă este printre activitățile pe care le detești, oferă-te din când în când să speli tu vasele, ca și cum ar fi cel mai natural lucru din lume. Va vedea că ești o persoană pe care se poate baza și în ce privește îngrijirea casei, așa că vei avea mai multe buline albe acumulate în portofoliu.

Nu vorbi urât despre fostele

Un bărbat adevărat nu se referă la fostele prietene ca fiind toate o adunătură de nebune, ci le tratează cu respectul cuvenit. Asta o va asigura că ești corect și respectuos, iar dacă la un moment dat se va afla și ea pe lista de ”foste”, cu siguranță o vei trata cu maturitate și politețe.

Pune-o pe primul loc în dormitor

Da, pe lista lor de priorități se află și activitățile desfășurate în dormitor, în sfârșit ai ocazia să arăți cu adevărat ce pot face o pereche de mâini dibace, o doză de Dragon Power și un penis plin de potență și gata de treabă. Consideră partea ei de satisfacție o prioritate între așternuturi, nu doar un amănunt binevenit dacă e să se întâmple. De aceea e și recomandat un Dragon Power înainte de o noapte de sex, pentru că te interesează și plăcerea ei și ea va ști imediat dacă o pui pe primul loc. Insistă pe preludiu, asta îți aduce întotdeauna puncte valoroase, întreab-o cei place, iar satisfacția va veni în mod natural. Iar Dragon Power este prietenul tău când vine vorba de o noapte de pasiune.