Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fă asta și ea va avea orgasm vaginal garantat!

Fă asta și ea va avea orgasm vaginal garantat!


Publicat în: 2019-03-15
Știai că femeile pot să și ejaculeze în timpul orgasmului și că orgasmul cu ejaculare e o experiență care nu se uită niciodată? Orgasmul vaginal și orgasmul vaginal cu ejaculare există. Tu poți să-i oferi iubitei tale asta!

Nu te grăbi ca în filmele porno

Mulți bărbați au un tempo foarte rapid în timpul sexului pentru că așa au văzut că se practică în filme. Asta nu ajută cu nimic femeile. Dacă tu ejaculezi cât numeri până la zece ea rămâne total nesatisfăcută. Iar dacă ești și rapid, nu folosiți lubrifiere, nu aveți preludiu iar erecția nu este maximă s-ar putea ca sexul să fie nu doar nesatisfăcător pentru ea ci și dureros. Ca să te asiguri că ai erecția dorită pentru o partidă mai lungă de 10 secunde și că poți urma sfaturile de mai jos folosește-te de suplimentul natural pentru potență UP.

Oferă mai mult decât ceri

Realitatea tristă e următoarea. Să auzi o femeie spunând că a avut orgasm vaginal e o raritate pentru că 80% dintre femei n-au avut niciodată un astfel de orgasm și nu știu cât de tare e o astfel de experiență și că bărbatul te poate satisface în acest fel dacă se implică. Ți se pare greu spre imposibil și nu știi ce să faci pentru a satisface o femeie în acest fel? Nimic nu e imposibil. Dacă tu ai o erecție stabilă, puternică, tare știi ce puncte sensibile să apeși, vrei să o înțelegi, ești calm și atent și vrei să faci din sex nu doar o plăcere pentru tine ci pentru amândoi veți reuși performanțe nebănuite în ale sexului.

Explorează cu degetele

Pentru a satisface o femeie ai nevoie de ceva mai mult decât niște mișcări rapide de du-te-vino. Dacă vrei ca ea să aibă orgasm vaginal garantat trebuie să știi unde trebuie să ajungi și ce puncte trebuie să stimulezi fie cu penisul în erecție maximă fie cu degetele. Pereții vaginali sunt plini de terminații nervoase sensibile. Da, punctul G există. Îl poți găsi dacă introduci în vagin mai mult de jumătate din indexul tău și stimulezi peretele superior. Dacă inserezi tot indexul sau tot degetul mijlociu (care ei mai lung) vei ajunge la capătul vaginului, spre cervix, care e cea mai sensibilă zonă pentru orgasm vaginal. Ia-ți timp și stimulează cu degetele pereții vaginului. S-ar putea să-i produci un orgasm exploziv, cu ejaculare, orgasmul vieții ei.

Continuă cu penisul

Multe cupluri petrec ore în șir explorându-și zonele erogene cu mâinile apoi trec la sexul propriu-zis. Dacă știi unde trebuie să ajungi e mult mai simplu să ajungi acolo. Nu te teme. Nu va trebui să te limitezi la a oferi orgasme cu degetele. Penisul e mult mai eficient pentru că are lungime, grosime și poate atinge multe puncte dintr-o dată. Asigură-te că erecția ta este maximă, că folosești poziții diverse și ai răbdare cu tine și cu ea. Pentru orgasme vaginale sunt recomandate pozițiile doggy style și poziția cu ea deasupra pentru ca ea să poată controla adâncimea și ritmul.

Folosește UP și oferă orgasme cu ejaculare

Multe cupluri cred că jucăriile sexuale sunt cea mai sigură cale spre satisfacție. Înainte de a da fuga la sex shop sau la magazinul de lenjerie sexy asigură-te că ești sănătos și că ai erecții puternice. Dacă ai o erecție puternică, durabilă și ceva mai multă răbdare ea nu va avea nevoie de vibratoare și alte minuni. UP este singura unealtă de care ai nevoie. Capsulele UP sunt suplimente naturale pentru potență și pot transforma o erecție slabă într-o ultra erecție. UP nu are efecte adverse sau contraindicații. Cu UP vei avea potența la care visezi și vei putea oferi orgasme multiple, orgasme cu ejaculare, orgasme vaginale și vei putea satisface orice femeie oricât de dificilă ar fi. Poți face sexul bun atât pentru ea cât și pentru tine cu UP!