Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 lucruri amuzante și ciudate despre sex pe care sigur nu le știai

5 lucruri amuzante și ciudate despre sex pe care sigur nu le știai


Publicat în: 2019-03-18
Multă vreme sexul a fost asociat cu frica și rușinea și nicidecum cu plăcerea. Astăzi, din fericire, ne permitem să ne mai și amuzăm, ne simțim mai liberi, mai creativi și în plus avem și o mulțime de soluții la problemele mai sensibile cum ar fi cele legate de ejaculare prematură.

1.

Există un termen dedicat și complicat pentru frica de a avea, de a vedea sau de a te gândi la erecție sau la un penis erect. Frica se numește ithyphallophobia. Evident, termenul vine din greaca veche. Aveau și grecii fricile lor, nu? Și dacă au inventat și un termen pentru frica de erecție, probabil sufereau și de ejaculare prematură. Probabil că tot ei au experimentat și cu ierburile și leacurile naturale pe care le folosim astăzi când luăm o capsulă de Ejacontrol.

2.

În medie, un bărbat are 4-5 erecții pe noapte și 6-7 erecții pe zi. Nu putem spune cu precizie cine a făcut studiile și cum de a ajuns la aceste cifre. Mulți bărbați sănătoși le pot însă confirma. Erecția indică starea de sănătate și e cât se poate de natural și de firesc să apară atât ziua cât și noaptea. Prezența ei e încurajatoare și n-ar trebui să sperie pe nimeni.

3.

Orgasmul curăță sinusurile. Da, ai auzit bine. Adrenalina eliberată în timpul orgasmului face mucoasa nazală să se contracte ceea ce deschide sinusurile și te ajută să respiri mai bine. Pentru nas înfundat, dureri de cap și probleme sinusale se recomandă cât mai multe orgasme!

4.

Bărbații care fac sex cel puțin odată pe săptămână au un risc de accident vascular cerebral cu 50% mai scăzut și șanse mult mai mari de a trăi până la 80 de ani sau mai mult. Ești tânăr și nu-ți poți controla erecțiile? Ești în vârstă și ai erecții moi? EjaControl poate echilibra balanța într-un mod natural pentru ca tu să poți avea sex până la 100 de ani.

5.

Mulți cercetători consideră pielea cel mai mare organ sexual și creierul cel mai puternic organ sexual. Concluziile? Totul vine din minte iar sexul devine fantastic prin atingeri repetate și fără grabă. Nu degeaba în kamasutra o partidă de sex durează cu orele. Plăcerea e mai arzătoare când e prelungită. Cum o prelungești? Scăpând de frica ejaculării premature.

Cu cât te stresezi mai mult cu privire la viața ta sexuală, la posibilitatea de a avea ejaculare prematură sau alte probleme cu atât agravezi lucrurile. Mintea este cel mai puternic organ sexual și de acolo ar trebui să începi lucrurile. Pe lângă controlul anxietății te poți folosi și de EjaControl, un supliment natural sub formă de capsule care echilibrează nivelul neurotransmițătorilor din creier și te ajută să devii mai echilibrat și să-ți poți controla ejacularea. Folosind o capsulă de EjaControl te asiguri că partida se prelungește suficient astfel încât și tu și ea să aveți parte de plăcere pe săturate. O capsulă de EjaControl te eliberează de stresul mental provocat de ejacularea prematură și îți redă libertatea de a experimenta, de a fi creativ și de a primi și provoca plăcere. Folosește suplimentul EjaControl și te vei putea bucura de sex așa cum meriți!