Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Și femeile înșală. Vrei să știi de ce?

Și femeile înșală. Vrei să știi de ce?


Publicat în: 2019-03-26
Femeile sunt la fel de sexuale ca bărbații. Și ele au nevoie de varietate, de noutate, de surpriză, de mister și uneori de senzația că fac ceva nepermis. Adrenalina îți dă aripi când ți-e teamă că vei fi prins, când trebuie să te ascunzi, să furi câteva momente de intimitate pe ici pe colo la birou, la un hotel, într-o delegație sau în baia unui bar.

De ce m-ai înșelat, iubito?

Femeile înșală la fel de mult ca bărbații. Iar motivul este de cele mai multe ori pur sexual. Cele mai multe femei înșală pentru că nu se simt satisfăcute sexual în relația pe care o au. Își iubesc partenerii, nu vor să se despartă, să divorțeze sau să se separe dar caută plăcerea altundeva. Pentru că altundeva se simt din nou dorite. Pentru că altcineva are mai multă grijă ca ele să simtă plăcere. Femeile care înșală sunt de cele mai multe ori considerate egoiste însă adevărul este că fiecare este responsabil de propria plăcere. Lipsa de tandrețe, răceala, distanța, relația de lungă durată sunt doar câteva dintre motivele pentru care și femeile și bărbații își caută alinarea în altă parte.

Iată câteva relatări ale unor femei care au ales să înșele cu bună știință:

"Soțul meu voia să facem sex o singură dată pe lună. Nu mai era romantic, era mereu distant, rece și inabordabil. Aveam o relație de 20 de ani, doi copii, iar divorțul ar fi fost exclus. Așa că mi-am găsit plăcerea în altă parte." Ioana, 43 ani, ingineră.

"A fost o chestie de moment. Eram puțin amețită la o petrecere, prietenul meu era din ce în ce mai distant în ultima perioadă. Voiam să mă simt din nou dorită. Voiam atenție. " Alina, 31 ani, manageră.

"Pur și simplu nu eram satisfăcută sexual în relație. Atât. Punct. Nu voiam să mă despart, voiam să simt plăcere." Crina, 34 ani, director magazin.

Vrei să o ai doar pentru tine?

Relația sexuală, pasiunea, intimitatea se întrețin cu atenție, cu dragoste și mai ales comunicare eficientă. Dacă ai o problemă sexuală și nu vrei să-i spui ei, te închizi în tine și refuzi să faci sex ea te va cataloga inabordabil, rece, se va simți nedorită. Practic, lipsa de comunicare le împinge pe femei în alte direcții. Dacă o iubești și vrei să o ai doar pentru tine comunică. Ești obosit? Spune-i. Nu mai ai erecție? Spune-i. Te simți frustrat pentru că n-o poți satisface? Găsiți soluții împreună.

Ieșiți împreună din rutină

Rutina distruge pasiunea. Asta e foarte clar. Dacă ea își dorește adrenalină atunci oferă-i adrenalină. Dacă n-o faci tu o va face altul. Chiar dacă nu ești tipul care are erecții în restaurante, baruri sau locuri publice tot poți face ceva. Chiar dacă ți-e teamă, rușine, te ia cu amețeală când te gândești să o faci într-o mașină, pe marginea drumului sau în alte locuri decât în patul de acasă fă-o oricum. Folosește spray-ul ActivMax. ActivMax este un spray natural care acționează rapid pentru stimularea sexuală. Dacă îți pasă de viața ta sexuală și de plăcerea ei dar nu mai ai erecții bune din cauza stresului, oboselii, ai unele probleme de sănătate, iei medicamente care afectează erecția atunci folosește-te de ActivMax spray 100% natural. Acționează rapid prin creșterea fluxului de sânge la nivelul penisului, nu are contraindicații sau efecte adverse.

Cu ActivMax vei avea erecție naturală, tare, puternică și vei putea să-i oferi viața sexuală pe care și-o dorește. ActivMax spray se pulverizează direct pe penis, erecția apare natural și durează mult. Nu ai nevoie de pastile când poți folosi un spray natural pentru revitalizarea vieții sexuale.

O vrei pentru tine și doar pentru tine? Oferă-i intimitate, dragoste, plăcere, comunică eficient și folosește ActivMax!