Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De ce nu mai simți dorința de sex și cum să-ți revii treptat, natural și fără probleme

De ce nu mai simți dorința de sex și cum să-ți revii treptat, natural și fără probleme


Publicat în: 2019-03-28
Femeile sunt mereu considerate mai puțin sexuale decât bărbații. Ceea ce e FALS. Femeile nu simt plăcere în a se preface că au orgasm, nu simulează dureri de cap și n-au satisfacție mai mare când își refuză partenerul din nou și din nou făcându-l să-și piardă mințile de frustrare. Nicio femeie nu vrea să se simtă ca o legumă și să stea țeapănă în pat în timp ce bărbatul se chinuie să aibă un orgasm. Problema e alta. Ultimele studii arată ceva șocant.

Femeile se plictisesc repede

Pe lângă stres, frustrarea că nu arată perfect, oboseală și dereglări hormonale femeile aflate într-o relație mai lungă de un an încep să devină plictisite. Da, ați auzit bine. Un an. 12 luni. Și femeile încep să se plictisească de sex. De ce? Poate pentru că femeile au fost învățate mereu să se reinventeze, să investească în noutăți, să caute noutățile. O rochie de un an devine neinteresantă. Ai nevoie de una nouă. De la femei se așteaptă să fie într-o continuă reinventare și îmbunătățire. Un ruj nou. Culoare nouă la păr și la unghii. Un look complet nou. O continuă mișcare spre altceva.

Sexul nu e pentru femei

Ideea că sexul nu e pentru femei ci mai degrabă ceva ce se face femeilor e încă bine implantată în multe minți. Iar când nu ești implicată și direct responsabilă de propria plăcere ci doar simulezi plăcerea de dragul lui totul se termină rapid. Pentru multe femei sexul e excitant pentru că bărbatul e excitat de noua descoperire. Te exciți împreună cu el și de plăcerea lui de a te dezbrăca, de a te admira, de a te vedea pentru prima dată. Și poate nu ai orgasm. Dar ai parte de plăcere cu el și împreună cu el. Apoi noutatea descoperirii trece și tu ca femeie începi să te plictisești. E nevoie de o schimbare de atitudine.

Spune-i ce te doare

Femeile sunt responsabile de propria plăcere. E păcat să accepți sexul nesatisfăcător ca fiind o stare de fapt pe care n-o poți schimba. Probabil te gândești că nu-i poți spune direct că te plictisești și că nu mai simți nimic. L-ai ofensa cumplit. Și totuși comunicarea e cheia. Fără ea nu există satisfacție pe termen lung.

Sexul bun e un drept al tău ca femeie nu un privilegiu

Dar sexul bun nu se întâmplă pur și simplu și nu ține de noroc. Ca orice relație de succes, sexul bun se întreține cu un dialog deschis, cu multă tandrețe și uneori cu suplimente din plante pentru deschiderea apetitului sexual și pentru reglarea libidoului.

Sexul e complex. Are componente psihice, hormonale, emoționale și fiecare în parte are nevoie de reglaje fine. S-ar putea să ai nevoie de câteva ședințe de terapie de cuplu și de câteva luni de Clitorin, un supliment alimentar natural complex creat pentru restabilirea sănătății sexuale a femeilor. Un libido activ se menține așa cum am menționat din mai multe părți. Trebuie să te simți bine emoțional dar să fii și sănătoasă, să ai energie, să nu fii obosită tot timpul. Clitorin, supliment natural din plante și vitamine, te ajută să te exciți mai repede și să-ți dorești mai mult sex indiferent de vârstă. Niciun bărbat n-ar trebui să mai presupună că femeia de lângă el nu mai vrea sex pentru că a îmbătrânit, pentru că a devenit mamă sau pentru că are dereglaje hormonale. Sexul e plăcut când partenerii comunică, au energie, sunt sănătoși și deschiși la nou.

Ia și tu Clitorin, suplimentul care mărește excitabilitatea clitorisului și le ajută pe femei să aibă un apetit sexual sănătos alături de partenerii doriți. Clitorin e un supliment natural fără contraindicații. Înainte de a lua Clitorin, asigurați-vă că sunteți într-o relație normală, sănătoasă, că aveți un partener de încredere și pe care vă puteți baza. Clitorin se ia pe o perioadă de minim o lună pentru ca rezultatele să fie vizibile și durabile.