Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Vrei să știi dacă ai șansa să o seduci? Urmărește semnele!

Vrei să știi dacă ai șansa să o seduci? Urmărește semnele!


Publicat în: 2019-04-05
Nicio femeie nu-ți va spune direct că te place, că ar vrea să se culce cu tine, că s-a simțit în al nouălea cer noaptea trecută cu tine sau alte lucruri de genul ăsta. De ce? Pentru că îi e teamă că o vrei înțelege greșit, că îi vei invada intimitatea, că va trebui să răspundă unor întrebări incomode, că vei duce vorba, că o vei considera nimfomană etc. Și atunci cum poți ști dacă i-a plăcut sau nu, dacă mai vrea sa nu, dacă ești ok în pat sau nu ești? Urmărește semnele!

Vrea să știe mai multe despre viața ta sexuală

Dacă nu s-a lăsat încă sedusă de farmecele tale dar pune întrebări indirecte despre fostele tale reații poți ști că înclină balanța în direcția ta. Femeile sunt mai precaute și vor să știe în ce se bagă înainte de a face pasul. Așa că dacă întreabă despre foste (partide și relații) e semn bun. Fii sincer cu ea. Nu fi evaziv pentru că intră la bănuieli. Dacă nu ești prea sigur pe tine și poate ești la început cu sexul poți folosi Sex Power, suplimentul natural pentru potență și erecție de zile mari. N-o sa regreți. Veți avea garantat o noapte cu artificii și o vei satisface natural așa cum n-a mai fost satisfăcută de multă vreme.

Stă mereu foarte aproape de tine

Te atinge, stă fix lângă tine pe canapea, pe bancă în parc, la film sau la întâlnire? Minunat! Dacă nu s-a culcat încă cu tine ai toate șansele să te ia acasă curând! Dacă a făcut-o deja înseamnă că i-a plăcut și că mai vrea. Nicio femeie nu stă lipită de tine dacă nu vrea ceva mai mult decât un pupic pe obraz. E clar, nu? Fii pregătit de multe partide fierbinți!

Folosește limba când te sărută

Există ceva mai clar de atât? Te vrea și gata! Nu există îndoială. S-ar putea să se joace puțin cu tine și să amâne partida până când se simte ea pregătită dar în principiu e lucru sigur. Nu mai pune întrebări, nu te mai îndoi, ai cucerit-o și va fi a ta. Fă tot ce trebuie ca să n-o dezamăgești cumva.

Discută cu tine chestii sexuale

Femeile nu discută teme sexuale cu bărbații. Deloc. Niciodată. Poate doar dacă sunteți amândoi doctori sau mai știu eu ce dar altfel e semn că vrea ceva de la tine, vrea să te excite. Așa că pornește-ți motorașele și pregătește-te să afli ce urmează. E un joc al seducției și vei ieși câștigat dacă joci cum trebuie. Dă-i înainte cu discuția și nu fă pe timidul pentru că e de bine. Vrea să vorbească despre sex? Vorbiți despre sex. Cu cât mai mult cu atât mai bine. Așteaptă să vezi ce mai are pentru tine.

Ia Sex Power și nu mai fi timid

Acum că am stabilit că ești pe drumul cel bun și că i-a plăcut de tine ar fi bine să nu te lași intimidat. Bărbații (și femeile) devin brusc nesiguri când vine vorba să ducă treburile până la capăt. Nu începe cu întrebări retorice de genul: și dacă n-o să-i placă? Și dacă ejaculez prea repede pentru că n-am mai făcut sex de o lună de când m-am despărțit de fosta? Și dacă nu mă ține cât vrea ea? Stai liniștit. O vei satisface cu Sex Power. Capsula naturală Sex Power e tot ce ai nevoie ca să duci partida la un alt nivel. Indiferent dacă simți că vei avea probleme de erecție, de potență sau că n-o vei putea satisface pentru că ești prea excitat lasă gândurile negre și ia Sex Power. Suplimentul natural te va ajuta să ai o erecție super puternică, fermă, un penis erect la dimensiuni maxime, o ejaculare puternică dar controlată.

Într-un cuvânt vei avea toate atuurile și o vei satisface cu vârf și îndesat. Suplimentul e natural, nu vei rămâne în pană de energie la jumătatea drumului și te vei asigura că va mai dori și a doua și a treia oară.

Joacă jocul seducției și arată-i ce poți în pat alături de Sex Power! Meriți, poți, ești beton!