Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed N-ai mai avut de multă vreme un orgasm exploziv? Iată soluția!

N-ai mai avut de multă vreme un orgasm exploziv? Iată soluția!


Publicat în: 2019-04-08
Orgasmul exploziv și ejacularea puternică împreună cu sperma de calitate sunt cele trei elemente care duc la satisfacție sexuală maximă dar și la probabilitatea cea mai mare de a concepe o sarcină dacă un cuplu își dorește asta. Fertilitatea masculină este însă în continuă scădere iar posibilele cauze sunt libidoul scăzut, orgasmul slab, sperma puțină și de calitate slabă.

Fă asta și vei avea copii

Știai că infertilitatea de cuplu se datorează bărbaților în 60% din cazuri? Infertilitatea masculină are două posibile cauze: calitatea spermei și felul în care cuplurile reușesc sau nu să aibă orgasme explozive. Soluțiile medicale pentru infertilitatea masculină sunt puține și de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Suplimentele alimentare sunt însă tot mai la îndemână iar conținutul lor natural are efecte pozitive în cele mai multe cazuri.

Cauzele infertilității masculine

1. Libidoul scăzut

Libidoul sau dorința de a face sex are legătură directă cu fertilitatea sau infertilitatea masculină. Vreți să credeți sau nu, există și la bărbați probleme de libido cauzate de diverse boli, medicamente, obezitate, stres, frică sau timiditate. Orgasmul exploziv și sperma de calitate cresc semnificativ șansele de concepție.

Studii extinse arată că unele suplimente pentru sporirea fertilității masculine cum ar fi Semensutra+ sunt din ce în ce mai populare și devin o metodă accesibilă și simplă de a crește calitatea orgasmelor și cantitatea de spermă ejaculată dar și cantitatea și mobilitatea spermatozoizilor, celulele responsabile de reproducere la bărbați.

2. Erecțiile slabe sau impotența

Calitatea erecțiilor este egală cu calitatea orgasmelor. O erecție slabă sau incapacitatea de a menține o erecție stabilă este una dintre cauzele infertilității. Erecțiile slabe se pot însă remedia iar un orgasm slab poate deveni orgasm exploziv cu răbdare, tact și prin îmbunătățirea sănătății organismului.

Cantitatea de sânge care ajunge la penis pentru a produce erecțiile ține și de sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Poți avea o sănătate mai bună, erecții ferme, orgasme explozive, spermă de calitate folosind suplimente accesibile, naturale, fără contraindicații și fără rețetă medicală. Semensutra+ este unul dintre cele mai apreciate și eficiente suplimente care poate remedia problemele de infertilitate dar și calitatea vieții sexuale.

3. Volumul ejaculat

Cantitatea mare de spermă ejaculată este semn de potență și pentru mulți bărbați un semn de virilitate și masculinitate pronunțată. Sperma ejaculată cu putere și în cantitate mare are însă și o șansă mult mai mare de a produce o sarcină viabilă. Cantitatea de spermă poate fi crescută în cele mai multe cazuri pe cale naturală folosind suplimente cu arginină, lizină și alți aminoacizi importanți care contribuie atât la calitatea cât și la cantitatea produsă.

Semensutra+ pentru orgasme explozive și sarcini dorite

Testele pentru stabilirea cauzelor infertilității sunt lungi, obositoare, costisitoare și de cele mai multe ori totul se reduce la calitatea spermei. Spermatozoizii nu sunt suficient de mulți, suficient de mobili, nu sunt sănătoși, nu pot trece de mucoasa cervixului feminin pentru a ajunge la ovul și pentru a produce o sarcină.

Semensutra+ este un supliment pe bază de aminoacizi și plate care îți poate salva relația și viața sexuală. Semensutra+ contribuie la cantitatea și calitatea spermei ejaculate dar și la calitatea orgasmelor. Pentru că sperma de calitate ejaculată în timpul unui orgasm exploziv are o viteză mult mai mare și poate ajunge mult mai ușor acolo unde trebuie.

Mineralele, plantele și aminoacizii din Semensutra+ afectează direct numărul, mobilitatea și sănătatea spermatozoizilor. Ia și tu Semensutra+ și vei fi sigur de viitorul tău și al relației tale!