Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Crezi că te înșală și nu știi de ce? Iată cel mai important motiv!

Crezi că te înșală și nu știi de ce? Iată cel mai important motiv!


Publicat în: 2019-04-12
Relație fără sex și căsătorie fără sex se află în primele cele frecvente căutări din lume pe Google. Asta nu înseamnă că oamenilor le-a scăzut dramatic libidoul, ci mai degrabă că preferă să nu se mai implice emoțional și sexual în relațiile lor. Sexul a devenit mecanic, lipsit de emoție, o nevoie pe care o poți satisface cu filme porno sau cu o simplă întâlnire de o oră cu un străin pe care nu-i nevoie să-l mai vezi după.

Este lipsa de sex motiv de îngrijorare?

Categoric da. Viața sexuală este oglinda relației. O viață sexuală activă și sănătoasă într-o relație înseamnă încredere, deschidere, intimitate, emoții trăite intens, plăcere oferită și primită fără vină, fără suspiciune. Într-o astfel de relație comunicarea este deschisă, iar dorința de a înșela, de a ascunde, insecuritatea, frica de a-ți exprima dorințele, nu există.

Oricât de mult ai încerca să te liniștești spunându-ți că e normal să încetiniți frecvența sexului într-o relație lungă sau într-o căsnicie, lipsa lui denotă probleme. Te întrebi dacă te-ar putea înșela? Nu crezi că poate deveni infidelă? Mai gândește-te! Asta nu înseamnă că trebuie să începi o anchetă, să devii o persoană suspicioasă, geloasă și să bați apropouri. Niciodată! Motivele pentru a înșela sunt multiple și nu se rezolvă niciodată cu scene de gelozie, certuri, acuze sau amenințări.

Știi ce omoară libidoul într-o relație?

Obișnuința și lipsa de implicare omoară viața sexuală. Ca oameni, avem nevoie și de stabilitate și rutină și de noutate în același timp. Atunci când unul dintre parteneri simte nevoia de nou iar această nevoie nu îi este satisfăcută de implicarea celuilalt, devine frustrat și se simte abandonat, neînțeles, respins, indiferent dacă e bărbat sau femeie. Ambele sexe simt nevoia de dragoste și apreciere și vor căuta asta în relație sau în afara ei.

Cum se reface viața sexuală?

Niciodată nu începe o conversație despre sex prin a spune "noi nu mai facem sex, sper că vezi și tu asta." Vin-o cu emoție, spune ce simți, spune-i celuilalt că îți lipsește, că ți-e dor de ea și mai ales vin-o cu soluții, nu cu reproșuri. Nu-l acuza pe celălalt că a fost infidel, atât timp cât știi că nici tu nu i-ai fost aproape în ultima vreme, că l-ai refuzat de nenumărate ori, că ai preferat să ignori problema, decât să stârnești discuții.

UP – pentru o viață sexuală împlinită

UP este suplimentul care dă energia naturală necesară refacerii vieții sexuale. Frustrarea, frica, sentimentul de vinovăție, senzația de eșec pe plan sentimental, depresia, neîncrederea în tine și în celălalt își pun amprenta în primul rând pe erecție, pe capacitatea de a obține și menține o erecție durabilă.

Erecția vine din libertate, din minte, din plăcere, dar refacerea ei are nevoie de cele mai multe ori de ajutor. UP este un supliment natural destinat creșterii potenței masculine. Cu ajutorul lui vă puteți relua viața sexuală și o puteți duce la un alt nivel. UP te ajută să obții și să menții o erecție puternică, durabilă, de efect și oferă libertate de mișcare pe o perioadă lungă de timp. Oferă plăcere, primește plăcere și vei avea parte de o relație de vis alături de persoana iubită!

Nu uita să iei UP și să te bucuri de relația pe care o ai! Nicio altă persoană nu te poate satisface mai bine, decât cea pe care o iubești și pe care o dorești cu adevărat. UP nu conține substanțe chimice create în laborator, nu are efecte adverse și se ia la nevoie, cu 45-60 minute înainte de partidă.