Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Soția ta te respinge în pat? S-ar putea să fie și vina ta!

Soția ta te respinge în pat? S-ar putea să fie și vina ta!


Publicat în: 2019-05-19
Soția mea mi-a mărturisit într-o zi că nu mai simte nimic atunci când o ating și că ar prefera să fie lăsată în pace sexual pentru o perioadă. Dacă nu mă conformez va dormi în alt pat, în altă cameră. Mi s-a părut inacceptabil dar am hotărât să-i acord o perioadă și apoi să revin la discuție. Nici până atunci nu avusesem o relație foarte aprinsă sexual dar era cât de cât normală. Citisem pe undeva că la 40 de ani unele femei intră în declin și nu mai simt plăcere, poftă dar soția mea era aceeași persoană veselă, cochetă, activă, inteligentă și interesantă. Doar că mă respingea fără motiv.

A cui e vina?

Când ești dintr-o dată respins de soția ta începi să te simți agitat, să dai vina pe ea, să te gândești că e nedrept, că viața ta s-a terminat, că și-a găsit pe altcineva, că trebuie să o urmărești, să o prinzi în fapt, să dai divorț și tot așa. Treci prin niște stări incredibil de grele și de urâte. Am trecut prin toate dar am decis să nu acționez până când nu discut lucrurile direct, sincer, onest cu soția mea. Am lăsat să treacă aproape 2 luni până când am avut curajul să încep o discuție. În tot acest timp am stat deoparte și am analizat ce anume făcusem greșit în relația mea. Apoi a venit discuția.

Ce ne facem?

După două luni de pauză ne-am așezat într-o seară pe marginea patului și am început să vorbim deschis. Mi-a spus că în toată relația noastră avusese doar câteva orgasme și că se simțea vinovată pentru că nu simțea plăcerea. Simțea că e ceva în neregulă cu ea de multă vreme dar nu știa cum să rezolve situația. Mă iubea dar nu simțea dorința de a face sex. Felul meu mai retras n-o ajuta deloc să se simtă dorită. Stilul meu cuminte de a face sex nu-i trezea pasiune. A cui era vina?

Cum trecem mai departe?

După astfel de discuții e cumplit de greu să nu te simți rănit, ofensat, vinovat. În toată relația n-a avut decât câteva orgasme? În aproape 20 de ani de căsnicie? Și n-a zis nimic până azi? Am trăit o minciună? Am fost prea cuminte? Nu-i stârnesc pasiune? Să mă transform în star porno peste noapte sau cum? Norocul meu este că sunt într-adevăr un om calm și îmi trece repede. Am înțeles și că de multe ori femeile nu mai simt plăcere din cauze hormonale și mi-am asumat vina de a nu fi fost cel mai pasional soț.

Spanish Fly – redescoperă pasiunea!

Spanish Fly ne-a fost recomandat de terapeutul la care am mers. Da, am căutat un terapeut specializat pe probleme sexuale pentru că altfel simțeam că ne scufundăm în vină, supărare, furie și frustrare. Terapeutul ne-a pus față în față cu propriile probleme și ne-a sugerat să ne redescoperim sexualitatea pas cu pas cu ajutorul unor picături numite Spanish Fly. Picăturile sunt recomandate pentru mărirea libidoului la femei dar sincer, le-am luat și eu pentru încurajare și m-au ajutat  Le-am luat amândoi și am simțit cum ne crește rapid pofta de sex, cum ne excităm și devenim alți oameni. Libidoul feminin are multe componente iar Spanish Fly acționează natural pentru a crește nivelul de excitație, pofta și plăcerea pe cale naturală.

Am început treptat să ne apropiem, să ne dorim, să simțim o poftă de sex pe care o simțeam când ne dădeam întâlnire în tinerețe. Spanish Fly nu are contraindicații așa că luăm și astăzi picăturile de fiecare dată când simțim că am vrea sex și nu prea. E un mod natural de a redeschide accesul la libido, poftă, plăcere, intensitate și pasiune. Recomand tuturor cuplurilor să ia Spanish Fly pentru redescoperirea libidoului feminin și a pasiunii de cuplu. Merită! Nu vă pierdeți încrederea!