Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Slăbește rapid și fără efort! Află cum!

Slăbește rapid și fără efort! Află cum!


Publicat în: 2015-04-29

slabireDietele pot face minuni atunci când vrei să scapi de cele câteva kilograme în plus care stau între tine și hainele tale preferate. Însă, înainte de a începe o dietă, ar trebui să observi care sunt alimentele care aduc un aport crescut de calorii goale, care doar îngrașă dar nu ajută cu nimic organismului. Eliminând aceste alimente vei scăpa imediat de câteva kilograme, vei avea o piele mai curată și te vei simți mai plină de energie.

Știi cât sare mănânci? Probabil că nu te-ai gândit că sarea ar putea să te îngrașe, pentru că nu are calorii. Sarea în exces are însă multe efecte neplăcute asupra organismului, printre ele numărându-se și faptul că reține apa. Apa care se cantonează în țesuturi te face să pari mai rotunjoară decât ești în realitate. Murăturile, sosurile pentru salate din supermarket, brânza, chips-urile, covrigii, pizza și multe alte alimente pe care le cumperi și le consumi conțin o cantitate enormă de sare pe care nu poți să o monitorizezi. Eliminând aceste produse din dietă și gătind acasă mâncăruri simple, în care poți pune mai puțină sare, vei vedea cum dispar rapid câteva kilograme numai prin eliminarea de apă.dieta

Știi câte calorii bei pe zi? Zahărul în exces nu se află numai în ciocolată, prăjituri și înghețată. O cafea cu frișcă, sos de caramel, lapte și zahăr poate conține mai multe calorii decât prăjitura cu care o combini. Ceaiul îndulcit, compoturile, sucurile naturale sau băuturile răcoritoare, iaurtul cu fructe toate conțin o cantitate foarte mare de zahăr. Nu trebuie să reduci porțiile de alimente pe care le consumi la un minim absolut cât trebuie să conștientizezi de unde provin caloriile în exces care se transformă în grăsime depusă pe corp. Dacă aceste calorii provin din deserturi, poți renunța pentru o perioadă la cafeaua cu frișcă, poți bea ceaiul fără zahăr și iaurtul simplu, fără fructe.

slabirePuțină mișcare ajută siluetei. Dacă ai realizat micile schimbări pe care trebuie să le faci în dietă pentru a avea un corp frumos, poți adăuga rutinei tale și puțină mișcare pentru ca totul să fie perfect. Poți începe cu niște plimbări mai lungi dacă alergatul ți se pare prea drastic. Alege un sport care ți-ar conveni, fie tenis, înot, gimnastică sau pilates. Orice fel de mișcare ajută siluetei.

Remodelează-ți corpul cu produse naturale. Există în natură anumite plante care conțin substanțe active benefice metabolismului. Aceste plante care facilitează arderea grăsimilor au fost combinate eficient într-un supliment alimentar numit Malinie.

Malinie – ca să fii frumoasă de sus până jos!

Folosind produsul Malinie pe lângă dietă și mișcare vei vedea rapid efectele benefice ale acestui trio asupra siluetei. Malinie ajută la accelerarea metabolismului și prin urmare la arderea mai eficientă a grăsimilor excesive din organism. Efectele produsului se pot vedea chiar dacă nu faci prea multă mișcare. Combinația de portocală amară și alte plante exotice a ajutat deja milioane de oameni din întreaga lume să-și recapete silueta, sănătatea și frumusețea. Malinie te poate scăpa pe cale naturală de acele câteva kilograme care te nemulțumesc atunci când te privești în oglindă.

Malinie, mereu de partea femeilor frumoase!