Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Pregătește-te intens pentru marea dezbrăcare!

Pregătește-te intens pentru marea dezbrăcare!


Publicat în: 2015-04-29

dezbracareCrezi că nu ești suficient de sexy pentru iubita ta? Îți ascunzi mereu corpul între cearșafuri atunci când ești cu ea? Stingi rapid lumina înainte de a intra în pat ca să nu-ți observe începutul de burtă sau mușchii nu prea tonifiați? Ar fi bine să știi că femeile sunt curioase din fire. Până la urmă va trebui să te arăți în toată splendoarea. Femeilor moderne le place să arate tot și să vadă tot. Expunerea e inevitabilă. Dacă ea muncește din greu ca să arate bine pentru tine la fel trebuie să faci și tu. Citește mai jos câteva idei pentru remodelarea corpului și pentru creșterea dimensiunilor unor organe importante și care se cer mereu a fi văzute.

Fă sport ca să arăți de milioane!

Cred că știi deja că nu există o altă alternativă pentru tonifierea mușchilor decât sportul. Fie că mergi la sală fie că aduci sala de forță acasă, trebuie să depui efort susținut dacă vrei un spate și un abdomen ca de pe revistă. Dacă te sperie ideea unui efort susținut pentru o perioadă nedefinită de timp și nu știi de unde să începi și unde să termini ar fi bine să alegi un instructor care să te sfătuiască în această privință. Dacă ești sedentar, începe cu exerciții foarte ușoare care să-ți crească rezistența organismului la efort.sex

Ideea încurajatoare e că orice efort cât de mic dă rezultate aproape imediate. Într-un timp scurt te vei simți mai încrezător în forțele proprii, mai energic și mai dispus la aventuri în pat. Sportul alungă rapid astenia, lenea, greutatea din oase și somnul și te face mai fericit și mai mulțumit. Dacă nu știai, sportul e un antidepresiv natural foarte eficient.

Porții mici, rezultate mari!

Dacă adaugi sportului un regim alimentar cu porții mici și un aport de calorii mai redus vei vedea cum scapi rapid și de cele câteva kilograme în plus adunate an de an. Pe măsură ce formele tale capătă contur, confidența crește iar tu te vei simți mândru de rezultate și pregătit pentru marea dezbrăcare.

Cireașa de pe tort – mărirea penisului!

Pentru ca partenera ta să fie cu adevărat impresionată trebuie să treci rapid la următoarea etapă a procesului de îmbunătățire a aspectului tău exterior. Odată ce ai scăpat de surplusul de grăsime, ți-ai tonifiat pielea și mușchii și ți-ai crescut încrederea poți trece la faza de echilibrare a libidoului, sporire a satisfacției în pat și mai ales creșterea în grosime și în lungime a penisului.

sexMărirea penisului se poate face acum foarte simplu și pe cale naturală, folosind un produs numit ProSolution Pills care vine la pachet cu un set de exerciții. Tabletele de ProSolution Pills au o compoziție 100% naturală și rezultate sigure dovedite pe un număr extrem de mare de bărbați din întreaga lume care au folosit acest tratament.

Folosind ProSolution Pills te vei pregăti temeinic pentru orice fantezie sexuală pe care iubita ta și-ar dori să o experimenteze. Mărirea penisului sporește foarte mult senzația de plăcere experimentată de femei, orgasmele sunt mai puternice iar sensibilitatea ta crește fără a-ți pierde controlul asupra ejaculării.

ProSolution Pills – mai mare, mai tare, mai gros!