Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Crește-ți rapid șansele de a avea un copil! Află numai aici!

Crește-ți rapid șansele de a avea un copil! Află numai aici!


Publicat în: 2015-04-29

sarcinaPoate că decizia de a avea un copil a fost cea mai mare hotărâre pe care ai luat-o până acum. Probabil că ți-ai pus tot felul de întrebări de genul: de unde știu că voi fi un părinte bun, când știu sigur că sunt perfect pregătit să am un copil, cât timp durează până apare o sarcină, ce mă fac dacă aflu că sperma mea nu e de cea mai bună calitate? Ce opțiuni am dacă doresc să-mi îmbunătățesc calitatea spermei? Care sunt riscurile și care sunt avantajele unui astfel de tratament pentru creșterea mobilității spermatozoizilor?

Șansele de a avea un copil într-o perioadă rezonabilă de timp cresc și scad în funcție de factori precum vârsta, calitatea sexului, stabilitatea emoțională a partenerilor, sănătatea fizică a întregului organism, alimentația sănătoasă și altele. La unii factori poți lucra iar la alții nu. Iată doar câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți spori șansele de a avea un moștenitor în cel mai scurt timp.

1. Orgasmele fac lucrurile să se întâmple

copilStudiile arată că secretul orgasmului la femei stă nu în a avea un preludiu mai lung ci în a face mai mult sex. Din acest punct de vedere, pentru femei, lucrurile par să fie destul de simple: mai mult sex, mai multe orgasme, mai multe șanse de a rămâne însărcinată și de a avea un copil sănătos. Nici la bărbați lucrurile nu sunt foarte complicate din acest punct de vedere. Orgasmul produce ejaculări mai puternice care propulsează sperma mult mai departe în interior și mult mai aproape de un potențial ovul gata de a fi fecundat.

2. Fericirea favorizează fertilitatea

Starea de bine pe care o simțim atunci când ne dorim din tot sufletul să devenim părinți pune în mișcare diverse mecanisme hormonale favorabile concepției. Stresul, îngrijorarea, teama, furia și alte situații negative devin bariere imposibil de trecut în unele situații în care ne-am dori să avem un copil dar nu avem o stare mentală bună. Sexul relaxat, armonia, calmul deschid căi interioare, relaxează musculatura netedă a organelor genitale feminine, favorizează orgasmul și ne ajută să devenim părinți într-o perioadă scurtă de timp.

3. Fertilitate naturală cu ajutorul plantelor

Multe plante conțin substanțe foarte active și extrem de favorabile fertilității feminine și masculine. Folosind acești compuși activi ne sporim cu multe procente șansele de a concepe o sarcină într-un timp mai scurt decât dacă nu i-am folosi.

nastereSemenSutra este un produs care adună la un loc o multitudine de plante benefice fertilității masculine. Folosind capsulele de SemenSutra veți vedea efecte foarte benefice precum: mobilitate crescută a spermatozoizilor, orgasme mai intense, ejaculări puternice cu spermă de calitate foarte bună care aduc un mare plus șanselor de a avea un copil.

SemenSutra este un produs natural, autorizat, testat de milioane de clienți și care nu are efecte adverse. Îl puteți folosi în siguranță dacă vă doriți un copil sau dacă o cantitate mărită de spermă vă satisface mai mult în timpul actului sexual. În plus, aveți garanția unei erecții ferme și a unei ejaculări controlate.

SemenSutra – sex de calitate cu rezultate vizibile în timp!