Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Scapă de durere numai prin puterea naturii!

Scapă de durere numai prin puterea naturii!


Publicat în: 2015-04-29

dureri spateÎn unele zile se pare că fiecare centimetru din corpul nostru doare. Articulațiile s-au inflamat din nou, nisipul de la rinichi provoacă dureri insuportabile, sinuzita își face de cap iar durerile de dinți au intrat în prelungiri. Înghițim un pumn de pastile și ne provocăm o criză de ulcer. Dacă am reuși să scăpăm de durere am fi pe deplin fericiți. Se pare că am uitat, pe drumul nostru anevoios spre maturitate forțată, niște lucruri esențiale care ne-ar putea readuce starea de sănătate deplină de care ne bucuram când eram copii. Care ar fi acele lucruri?

Sănătate fără pastile!durere spate

Bunica nu vă dădea niciodată pastile amare, nu-i așa? Nu insista să vă ducă la doctor pentru orice mic necaz și nici nu vă tortura cu injecții. Bunica avea în schimb farmacia ei secretă care includea tratamente cu apă fierbinte sau rece, ceaiuri aromate, miere caldă de albine, șosete de lână și mâncare bună. Nu exista problemă pe care bunica să n-o poată rezolva. Dacă era vară te îndemna să stai la soare, dacă era iarnă te trimetea să te dai cu sania iar la urmă te așeza lângă sobă cu o cană de lapte gras cu cacao în mână și cu o plăcintă aburindă în cealaltă. Vremurile bunicii erau minunate!

Bunica torcea lână!

Probabil că v-ați întrebat de multe ori de ce era lâna materialul de elecție al bunicii. Iarnă de iarnă bunica împletea zeci și zeci de ciorapi, căciuli, fulare, mănuși, pulovere și uneori pantaloni de lână pentru mari și mici. Și toți rămâneau sănătoși peste an și n-aveau probleme de sănătate de vreun fel. Studiile recente au descoperit că lâna are niște proprietăți absolut fenomenale de vindecare. Chiar dacă pe atunci oamenii nu știau în concret ce anume le face bine instinctul le spunea că lâna îi protejează de boli, de frig și de durere așa că o foloseau din plin.

Lâna are proprietăți antibacteriene dovedite științific, reține foarte eficient căldura și scapă rapid de umezeală, ajută organismul la detoxifiere, favorizează circulația mai bună a sângelul de la și până la zonele inflamate, reglează temperatura corpului și este 100% naturală.

durere spateBioBelt este un dispozitiv medical creat prin combinația de efecte terapeutice ale lânii și magneților. Proprietățile vindecătoare ale acestor două produse naturale sunt acum cunoscute și utilizate pe scară largă în toată lumea pentru tratarea celor mai diverse afecțiuni. Impulsurile magnetice favorizează transformări la nivel celular iar lâna conduce sângele spre locurile afectate producând astfel o ameliorare naturală a durerilor reumatismale, a colicilor renale, durerilor dentare, afecțiunilor nervoase, migrenelor, inflamațiilor articulare și a altor probleme.

BioBelt este o centură de lână iar în interior are un strat puternic magnetic. Centura este foarte ușor de folosit și se aplică fix pe locurile dureroase fie ele articulații, cap, regiune lombară, regiune pelvină, coapsă, genunchi sau cot. Centura poate fi purtată simplu pe sub haine iar efectele benefice se observă aproape imediat. Nu se recomadă totuși o purtare continuă.

Folosiți cu încredere energia naturii stocată în produse simple dar puternice precum lâna sau magneții. Folosirea lor este dovedită de mii de ani și a ajuns până  la urmă și la noi oamenii moderni.

BioBelt – pentru că ai nevoie de vindecare!