Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Amikor a test titokban üzen – A feromonok!

Amikor a test titokban üzen – A feromonok!


Dátum: 2015-04-29

csabitasMindannyian tudjuk, hogy a jó kapcsolat nem az égből pottyan, hisz számos összetevője van annak, hogy megfelelő partnert találjunk, akivel nemcsak társadalmilag vagyunk azonos szinten, hanem érzelmileg és szexuálisan is azonos hullámon mozgunk. A tökéletes partner utáni hajszában, melyben elsősorban a kompatibilitásra és a sikerrel véghez vitt ismerkedésre fektetünk hangsúlyt, megfeledkezünk egy dologról: a természet egy nem is akármilyen fegyvert adott a kezünkbe. Fegyver, amellyel leegyszerűsíthetjük és meg is könnyíthetjük a párválasztást. Minden kapcsolat az érzékek tangójával kezdődik: ilyenkor a lopott  tekintetekből, az egymás illatából, gesztusokból következtethetünk arra, hogy őt kerestük vagy sem. Az érzékek kémiája egy létező dolog, a feromonok a bizonyítékai annak, hogy egy láthatatlan erő vezérli lépteinket, mikor a megfelelő partnert keressük.

Mik a feromonok, mi a szerepük a párválasztásban?

Bizonyára hallott már róla, hogy az állatvilágban a szexuális kommunikációt a feromonok végzik, az állatok szag alapján tájékozódnak a párzás időszakában és nemcsak. Amit talán még nem tudott, hogy a feromonnak nevezett kémiai vegyületet az emberi test is előállítja és mindjárt főszerepet is ad neki a férfi és nő közötti vonzalom kialakulásában, létrejöttében. Ezt a szexuális vonzalom kialakulásában fontos szerepet játszó kémiai üzenetet elsősorban a férfiak bocsátják ki, de a nők is rendelkeznek vele, csak gyengébb koncentrációban.

Bár a feromonnak nincs egyértelmű ilyen vagy olyan illata, mégis orrunkon keresztül az agyba jutva szimpátiát, vonzalmat vált ki bennünk embertársaink iránt.

szexAhol a kémia születik: bőrünk és a feromonok

Az állatvilágban feromon kibocsátás számos módon előfordul: az állatok lélegzete, izzadsága, vizelete sőt fekáliája is tartalmaz olyan illatmolekulákat, melyek felkeltik a többi egyed érdeklődését. A feromonok nemcsak szexuális üzenetet hordoznak, hisz az állatvilágban a hím egyedek szagokkal jelölik a felségterületüket is.

Az ember esetében, a feromonok bőrön keresztül kerülnek a levegőbe, ezért van az, hogy bizonyos esetekben kedveljük egymás testszagát, vonzónak érezzük az illetőt. Sajnos nekünk, embereknek bevett szokásunk, hogy szintetikus illatanyagokkal próbálunk vonzóbbnak tűnni egymás szemében, mindenféle kozmetikumokkal nyomjuk el bőrünk természetes illatát, csökkentve ezáltal a feromonok hatását.

Kezdődjön a játszma: a csábítás fegyvere, a feromon parfüm

A csábítás az érzékek szintjén kezdődik. A tekintetek találkozása kellő szexuális üzenettel bír, mindkét nem képviselői, de főleg a nők körében. Ha készen állunk a szexuális közeledésre vagy annak befogadására, ezt testünkkel is egyértelműen jelezzük.

Milyen szerepet játszanak mindebben a feromonok? A kémiai, fizikai és biológiai komponensek összjátéka határozza meg a vonzalom kialakulását. Ha ezt a feromonnak nevezett természet adta titkos fegyvert akarjuk bevetni a másik nem  képviselőjének meghódítása érdekében, ráerősíthetünk bőrünk érzéki és vonzó illatára a feromon parfümök segítségével.

csabitasMiért bíznánk a véletlenre a párválasztást, mikor testünk titkos üzenetét egyszerűbben juttathatjuk el a kiszemelt emberhez? Erősítse meg és használja ezt a természetes kémiai csodafegyvert, a feromon parfümök segítségével.

A feromon parfümöket mindkét nem képviselői használhatják, mikor a csábítás trükkjeivel meghódítani készülnek a kiszemeltet. Egy ilyen parfüm használata, tudat alatti üzenetével, vonzóvá tehet a kiszemeltünk szemében. Ha tervünk kivitelezésében biztosra akarunk menni, erősítsük meg természetes illatunkat feromon parfümmel.

Amint azt az elején is elmondtuk, egy kapcsolat létrejötte számos fizikai és kémiai tényező eredménye, van amit kontrollálhatunk, van ami tudat alatt hat a másik emberre. A ruháink, az általunk használt illatok, kozmetikumok, szépítőszerek már az előtt árulkodnak rólunk, hogy egyáltalán megszólalnánk. Ezt hívják non-verbális kommunikációnak. Ezt erősíti a feromon parfüm: észrevétlenül és hatékonyan.

Feromon parfüm - mert az élet egy nagy csábítás!