Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
A kosara üres!
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
10.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Program: Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00

Szállítás és fizetés

Szállítás

A szállítás minden esetben futárszolgálaton keresztül történik.

Hétköznapokon a 7 és 13 óra között feladott és megerősített rendeléseket még aznap feladásra kerül és 48-72 órán belül kiszállításra kerül. A pénteken 13 óra után, szombaton és vasárnap feladott rendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak, így ezek szerdán vagy csütörtökön kerülnek kiszállításra.

A rendelés feladása után felvesszük Önnel a kapcsolatot, megerősítjük a rendelését és leszögezünk minden szállítással kapcsolatos információt. Amennyiben nem tudjuk tartani magunkat a fenti szállítási határidőkhöz, úgy erről Önt a kapcsolatfelvételkor értesíteni fogjuk.

A kiszállítás Magyarország valamint az Európai Unió területén a GLS vagy DPD futárszolgálatok által lehetséges.

A csomag feladása előtt az egy AWB számot kap, amit kiközlünk emailen keresztül klienseinknek. Ezen szám segítségével követheti a csomag útját a futár weboldalán.

A kiszállítás hétköznaponként 8-16 óra között történik. Amennyiben nem tartózkodik a rendelés leadásakor feltüntetett címen ezen időközben, kérjük adja meg a munkahelye, stb. címét, ahhoz, hogy elkerüljük az esetlegesen okozott kellemetlenségeket, késedelmeket, bonyodalmakat vagy történetesen a csomag ki nem szállítását.

A csomag átvételekor kérjük ellenőrizze a csomagolás épségét és a számla meglétét. A termékek karton dobozba vannak csomagolva, le vannak ragasztva és be vannak biztosítva a szállítás teljes időtartamára. Minden termékünket gondosan csomagoljuk, „Törékeny” felirattal illetjük, hogy épségben eljusson Önhöz.

Minden csomaggal kapcsolatos reklamációt a csomag átvételekor fogadunk el, amikor Önnek jegyzőkönyvet kell kitöltenie a futár jelenlétében. Súlyos esetekben az átvétel megtagadási lehetőségével és az ellenérték kifizetésének megtagadásával is élhet.

Amennyiben problémát észlel a rendeléssel vagy kiszállítással kapcsolatosan, kérem azonnal értesítsen telefonon. Köszönjük!

Fizetés

A következő fizetési módok közül választhat: utánvét a csomag átvételekor, bankkártyás fizetés, átutalás vagy Paypal.

Utánvét

A legnépszerűbb fizetési mód az utánvét, azaz a csomag átvételekor történő fizetés.

Bankkártyás fizetés

Minden bankkártyás fizetés a Payu rendszeren keresztül történik.

Átutalás

Amennyiben az átutalásos kifizetést választja, egy emailt fog kapni a pontos banki adatokkal. Ebben az esetben a kifizetés előre történik, a csomag csak az átutalt összeg beérkezésekor adódik át a futárnak.

Paypal

Abban az esetben válassza ezt a fizetési módot, amennyiben rendelkezik Paypal fiókkal.