Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9

Szállítás és fizetés

Szállítás

A szállítás minden esetben futárszolgálaton keresztül történik.

Hétköznapokon a 7 és 13 óra között feladott és megerősített rendelések még aznap feladásra és 48-72 órán belül kiszállításra kerülnek. A pénteken 13 óra után, szombaton és vasárnap leadott rendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak, így ezek szerdán vagy csütörtökön kerülnek kiszállításra.

A rendelés leadása után felvesszük veled a kapcsolatot, megerősítjük a rendelésed és leszögezünk minden szállítással kapcsolatos információt. Amennyiben nem tudjuk tartani magunkat a fenti szállítási határidőkhöz, úgy erről a kapcsolatfelvételkor értesíteni fogunk.

A kiszállítás Magyarország, valamint az Európai Unió területén a GLS futárszolgálat által lehetséges.

A csomag a feladás előtt egy AWB számot kap, amit kiközlünk neked emailen keresztül. Ezen szám segítségével követheted a csomag útját a futárszolgálat weboldalán.

A kiszállítás hétköznapokon 8-16 óra között történik. Amennyiben nem tartózkodsz a rendelés leadásakor feltüntetett címen ebben a periódusban, kérünk, hogy add meg a munkahelyed, stb. címét, ahhoz, hogy elkerüljük az esetlegesen okozott kellemetlenségeket, késedelmeket, bonyodalmakat vagy történetesen a csomag ki nem szállítását.

A csomag átvételekor kérünk, ellenőrizd a csomagolás épségét. A termékek kartondobozba vannak csomagolva, le vannak ragasztva és be vannak biztosítva a szállítás teljes időtartamára. Minden termékünket gondosan csomagoljuk, „Törékeny” felirattal illetjük, hogy épségben eljusson hozzád.

Minden csomaggal kapcsolatos reklamációt a csomag átvételekor fogadunk el, amikor jegyzőkönyvet kell kitöltened a futár jelenlétében. Súlyos esetekben az átvétel megtagadási lehetőségével és az ellenérték kifizetésének megtagadásával is élhetsz.

Amennyiben problémát észlelsz a rendeléssel vagy kiszállítással kapcsolatban, kérünk, hogy azonnal értesíts telefonon. Köszönjük!

Fizetés

A következő fizetési módok közül választhatsz: utánvét a csomag átvételekor, bankkártyás fizetés vagy átutalás.

Utánvét

A legnépszerűbb fizetési mód az utánvét, azaz a csomag átvételekor történő fizetés.

Bankkártyás fizetés

Minden bankkártyás fizetés a Euplatesc biztonságos fizetési rendszeren keresztül történik.

Átutalás

Amennyiben az átutalásos kifizetést választod, egy emailt fogsz kapni a pontos banki adatokkal. Ebben az esetben a kifizetés előre történik, a csomag csak az átutalt összeg beérkezésekor adódik át a futárnak.