Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ezt többet szex közben ne tedd! Gusztustalan szokások, melyek elriasztják a nőket

Ezt többet szex közben ne tedd! Gusztustalan szokások, melyek elriasztják a nőket


Dátum: 2015-11-30
A szexben a te stílusod, te tempód dominál. Hogy látod, működik? Na fussunk neki még egyszer. Nevezd aminek akarod, technikának, vagy speciális mozdulatoknak, vannak praktikák amik egyszerűen nem jönnek be a nőknek, sőt egyenesen taszítják őket. Miért? Mert a nők másképp gondolkodnak. Tudni szeretnéd, hogy melyik varázstechnikád ízléstelen, vagy egyenesen gusztustalan? Itt kiderül!

Mindig magadon hagyod a zoknidat

Lehet, hogy a férfiak azt gondolják, az ő zoknijuk olyan erotikus töltettel bír az ágyban, mint a nők magassarkú cipője! Vagy csak a lábaikat melegítenék szex közben? Bármi legyen az oka, hogy zokniban kezdesz szexelni, vedd le őket azonnal! A zoknijaid lehervasztják a szexuális vágyát, ezt pedig nem szeretnéd! Igaz? A magadon hagyott zokni egyáltalán nem erotikus látvány. A képzeletében úgy jelensz meg mint egy kisgyerek, ez pedig egyáltalán nem válik előnyödre. Ami még rosszabb, hogy a magadon hagyott zokni jelzésértékkel bír: azt üzeni, hogy sietsz, egyéb elintéznivalód is van, szeretnél hamar túl lenni rajta. Ha levetkőzöl, vetkőzz le teljesen. Ha szeretnél félig ruháson maradni, a nadrágot hagyd magadon ne a zoknit!

Váratlanul kezdesz “disznólkodni” szóban

Néhány elejtett “piszkos” kifejezés, szó szeretkezés közben még elmegy. Viszont ha egyre explicitebb és durvább leszel, váratlanul éri őt, kellemetlen meglepetésként éri. Valóban létezik egy szóbeli izgatás is, ahhoz viszont ismernetek kell egymást, nem árt ha azonos hullámhosszon vagytok. Lehet, hogy a fejedben roppant izgató a durva szavak használata, de kimondva, neki túlságosan vulgárisan hat, vagy egyenesen ízléstelen.

Az ágyban mindig te vagy a “katonatiszt”

Néha kellemes és kifejezetten izgató, hogy pajkosan parancsolgatnak szex közben. Viszont, lényeges különbség van a teljes kontroll és a játékos parancsolgatás között. A férfiak jóval magabiztosabbak, ha azt érzik, hogy kézben tartanak mindent. Honnan tudod, hogy átlépted a határt? Teljesen új pózba helyezed a partnered anélkül, hogy megkérdeznéd róla. Ha kellemesen és izgatóan szeretnél játszani, csak olyasmiket parancsolj meg neki, amit már próbáltatok előtte és tudod, hogy nem fog ellenkezni.

Stírölöd a vagináját orális szex közben

Igen, valóban van néhány meglepő dolog ott lent. Viszont a tény, hogy bámészkodni kezdesz az ágyékában, zavarba hozza őt, ettől nem fogja különlegesnek érezni magát. Sőt, ez egészen kényelmetlen szituációt teremthet. Gyönyörködni lehet, bambulni nem. Becézgetheted orális szex közben, de ne akard zavarba ejtő pontossággal felfedezni.

Amit mi ajánlunk

Az imént felsoroltaknál is sokkal kellemetlenebb, ha már azelőtt elélvezel, hogy ő egyáltalán teljesen levetkőzne. Ezt semmivel nem tudod kimagyarázni. A korai magömlés, egy kamaszkori megszokás, amit hoztál magaddal, de meg kell szabadulni tőle mihamarabb. Mit tehetsz ez ügyben? A MaxMed természetes étrend-kiegészítőkben jártas szakemberei az EjaControl használatát javasolják. Ez a termék méhpempőt, ismert és erős hatású szexuális serkentőket, ginzenget, arginint és más természetes anyagokat tartalmaz. A természetes hatóanyagok kombinációja sikeresen bevethető a korai magömlés kezelésében. Az EjaControl egy új és hatékony termék, teljesen más mint bármi, amit ezelőtt próbáltál. Próbáld ki, mert a korai magömlés egy komoly probléma, amely a legváratlanabb módon lehet hatással az életedre!