Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az aranyér – az ülő életmód és a helytelen táplálkozás következménye

Az aranyér – az ülő életmód és a helytelen táplálkozás következménye


Dátum: 2015-04-29

hemoroizi

A nap mint nap elfogyasztott élelmiszerek nagy hatással vannak az életünkre. Ha folyamatosan elmulasztjuk, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk az elfogyasztott élelmiszereknek, előbb-utóbb bekövetkezik: elhízunk, székrekedéssel, szív- és érrendszeri megbetegedésekkel, aranyérrel, cukorbetegséggel és egyéb, a helytelen táplálkozás által okozott, megbetegedésekkel küszködünk. Ha el szeretnénk kerülni ezeket a kellemetlenségeket, figyelmesen kell megválogassuk azokat az élelmiszereket, amiket megvásárolunk, elkészítünk és elfogyasztunk.

Az egészséges és minőségi ételek mellé egészséges gyógymódokat is kell alkalmaznunk, amelyek megszabadítanak a problémáktól, mint amilyen az aranyér, amely a legrosszabb pillanatokban üti fel fejét.

A reggelit soha ne hagyd ki!

Ha fontos számodra a bélrendszered egészsége, soha nem szabad kihagyni a reggelit, sem az ebédet. Egy nap átvészeléséhez szükséges energiaforrás ebből a két étkezésből származik. Egy kiegyensúlyozott étrendnek tartalmaznia kell megfelelő mennyiségű rostokat, proteint, zsírokat és szénhidrátot, ezáltal megelőzhető több betegség, mint plédául a gyomorhurut, székrekedés, hasmenés és aranyér.

hemoroizi

A reggelinek tartalmaznia kell elegendő mennyiségű rostot, amelyet legkönnyebben a legtermészetesebb és kevésbé feldolgozott gabonafélékből nyerhetünk. Egyes gabonafélék hatalmas mennyiségű cukrot tartalmaznak, amely károsabb, mint a legtöbb eledel. Az ebéd tartalmazhat vagy sem húst, viszont elengedhetetlen, hogy antioxidánsokban, vitaminokban és rostokban gazdag salátát is fogyasszunk melléje.

Az étkezések között fogyaszthatunk gyógynövény teát, amelynek bőrpuhító és nyálkahártya nyugtató hatása van. Ha több zsírt fogyasztottunk, igyunk olyan teát, amely serkenti az epe képződését és segít az emésztésben.

Ahogy fennebb is említettük, az elfogyasztott élelmiszerek elősegítik egyes betegségek kialakulását, amilyen az aranyér is. A végbélben kitágult vénák a rájuk nehezedő nyomás hatására problémákat okozhatnak azoknak, akik aranyérben szenvednek. A székrekedés, hasmenés és a mozgás hiánya az aranyér kialakulásának okai. A végbélben lévő nyomás megnő hasmenés vagy székrekedés esetében, ezáltal kialakul a vénák sérvesedése, a vérnyomás megnő, vérér-szakadás, gyulladás, ülő pozícióban fájdalom, viszketés és vérzés alakul ki.

hemoroizi

AnuIce – gyors megoldás aranyér esetében!

Az AnuIce egy orvosi eszköz, amelyet az aranyér okozta irritációk, viszketés és fájdalom kiküszöbölésére fejlesztettek ki. Az AnuIce eszközt fagyasztóban kell lehűteni, majd egyszerűen alkalmazandó a gyulladt területen. Az AnuIce egy krioterápiás eszköz, azaz az eszköz belsejéből kiáramló hideg segítségével gyorsan csökkenti a gyulladást. A termék higiénikus, használata egyszerű, klinikailag bizonyítottan hatásos, elengedhetetlen minden aranyérben szenvedő betegnek.

Az AnuIce évtizedek óta segít az aranyérben szenvedők életének megkönnyítésében.

AnuIce – hozzáértő segítség az aranyér kezelésében!