Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Így növeld a teherbeesés vagy teherbeejtés esélyét!

Így növeld a teherbeesés vagy teherbeejtés esélyét!


Dátum: 2015-04-29

sarcina

Valószínüleg a gyerekvállalás az ember életének egyik legfontosabb döntése.Biztos mindenki felteszi magának a kérdéseket: honnan tudhatom, hogy jó szülő leszek-e, hogyan lehetek biztos benne, hogy fel vagyok készülve, mennyi idő után tudhatom biztosra, hogy terves vagyok, mit tehetek, ha kiderül, hogy a spermám gyenge minőségű? Mit tehetek a spermám minőségének javítása érdekében? Mik a kockázatai vagy az előnyei a spermiumok mozgékonyságának növelését elősegítő kezeléseknek?

A gyereknemzés esélyei sok tényezőtől függnek, mint amilyen a kor, a szex minősége, a partnerek szellemi stabilitása, a szervezetünk egészsége, az egészséges táplálkozás és még sorolhatnánk. Egyes tényezőkön lehet javítani, másokon nem. Felsorolunk egy párat a javítható tényezők közül, amelyek segítségével növelheted a teherbeesés vagy teherbeejtés esélyét.

1. Az orgazmus fontossága

copil

Kutatások bizonyítják, hogy a női orgazmus kulcsa nem a hosszú előjáték, mint azt sokan gondolták, hanem inkább a sok szex. Ebből a szempontból a nők nézőpontja egyszerű: több szex, több orgazmus, több esély a teherbeeséshez és egészséges gyerek nemzéséhez. A férfiak szempontjából sem túl bonyolult mindez: az orgazmus erősebb ejakulációt eredményez, amely sokkal mélyebbre küldi a spermát, hogy a felkészült pete megtermékenyülhessen.

2. A boldogság kedvez a termékenységnek

Jóleső érzés tölt el minden személyt, aki szülővé szeretne válni és ez megmozgatja a hormonháztartásunk, amely előnyös a fogamzás szempontjából. A stressz, az aggodalom, a félelem, a harag és egyéb negatív érzelmek áttörhetetlen falat emelnek a gyereknemzés elé. A kiegyensúlyozott szex, a harmónia, a nyugalom a kulcs a belső kitárulkozásához, a női nemi szerv izmainak ellazulásához, ezenkívül elősegíti az orgazmust és gyorsan valóra váltja az álmunkat – hogy szülőkké váljunk.

3. Természetes termékenység a gyógynövények segítségével

Több gyógynövény tartalmaz aktív és hatékony anyagokat, amelyek hozzájárulnak a női és férfi termékenységhez. Ezeket az aktív összetevőket használva megnöveljük az esélyeink, hogy gyorsan teherbe essünk vagy teherbe ejtsünk.

nastere

A SemenSutra összetevői a férfi termékenységre fókuszálnak. A SemenSutra-ban lévő összetevők legfontosabb hatása, hogy megnöveljék a teherbeejtés esélyét, a spermiumok mozgékonyságát, az orgazmusok intenzitását, az ejakulációk erősségét és a sperma minőségét. Mindez hozzájárul, hogy gyorsan ejthessük teherbe párunkat és gyorsan válhassunk boldog szülőkké.

A SemenSutra egy természetes, engedélyezett, emberek milliói által kipróbált, mellékhatás nélküli étrend-kiegészítő. Alkalmazása azon esetekben ajánlott, amikor gyereket vagy megnövekedett spermamennyiséget szeretnénk. Ezen hatások mellé társul még a keményebb erekció és a szabályozott magömlés.

SemenSutra – minőségi szex látható eredményekkel!