Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hőmérséklet változások és csontfájás – hogy óvhatod magad?

Hőmérséklet változások és csontfájás – hogy óvhatod magad?


Dátum: 2021-04-21
Tavasszal és ősszel a hőmérséklet annyit ingadozik, hogy a kétségbeesés határához vezeti a reumásokat és a más különböző csont- és izombetegségekben szenvedőket. A nagy hőingadozásokat nehezen bírják az érzékenyebb személyek, az idősebbek, de sok olyan ember is, aki valamilyen sportot gyakorol, vagy akik valamilyen csont traumát szenvedtek és emiatt érzékenyebbek most. A hát- és csontfájás annyira megerősödik, hogy nem tudnak rendesen pihenni, aludni, árt a munkájuknak és általában az életkedvüknek.

Ruhák, amelyek engedik lélegezni a testet

Sok ember, aki sportol vagy a kertben dolgozik vagy valami más okból van kinn a levegőn, azért panaszkodik, hogy a levegő nedvessége súlyosbítja a csontfájást. A szintetikus ruhák, amelyek nagyon könnyen megnedvesednek, de nehezen száradnak, az izzadság meghűlésével hideg érzetet keltenek a csontokban. Azoknak, akik meg szeretnének szabadulni az állandó hideg érzéstől, az időseknek, a gyerekeknek és azoknak, akik kemény munkát végeznek kinn, jó minőségű ruhát ajánlunk, olyan anyagokból, amelyek visszatartják a meleget, de mégis engedik lélegezni a testet és nem engedik, hogy a hideg ártson a csontoknak. Egy ilyen anyag például a gyapjú.

Gyógynövényes fürdők, amelyek csökkentik a gyulladást

A nedvesség és a hideg okozta fájdalomtól való megszabaduláshoz vagy a hirtelen hőmérséklet-változás miatt, amely súlyosbítja a reumát, ajánlott a meleg fürdő különböző gyógynövényekkel. Ezek a gyógynövények lehetnek például a menta, levendula, zsurló, kakukkfű, fűzfa vagy tölgy kérge és még sok más. Ha nincsenek kéznél a növények, használhatod a növények illóolajait. A hatásuk hasonló. A meleg gyógynövényes fürdők gyulladáscsökkentő és védő hatásúak, melegítenek, szabályozzák a test hőmérsékletét, ellazítják az izmokat és legtöbb helyzetben csökkentik a fájdalmat.

Természetes kenőcsök és krémek

Minden reumában szenvedő ember meg akar szabadulni az állandó fájdalomtól, amely zavarja éjjel és nappal. A legegyszerűbb módszerek a védekezésre: mérsékelt erőfeszítés, természetes anyagokból készült ruhák, meleg fürdők, növényi hatóanyagokat tartalmazó kenőcsök, mágneses terápia és BioBelt gyapjú övek. A helyileg alkalmazott kenőcsök csökkenthetik a hideg érzését, a fájdalmat, javíthatják a keringést, csökkenthetik az izom- és ízületi gyulladásokat, és egy ideig a kényelem érzetét kelthetik.

Mágneses terápia a fájdalom ellen

Számos országban a mágnes terápiát a derék- és ízületi fájdalmak kezelésére használják. Amikor mágnesekről beszélünk, nem azokra gondolunk, amelyek általában mindenhol megtalálhatók, hanem a biomágnesekre, amelyeket kifejezetten a testi és lelki betegségek kezelésére hoztak létre. A biomagnetizmust még mindig tanulmányozzák, mert gyógyító erejéről nem sokat tudni, de az ilyen terápiás alkalmak után sok beteg számolt be javulásról. A reumatikus fájdalmak, a hátfájás, a nyaki fájdalom a biomágneses terápia szempontjából érdekes lehet. A biomágneses elmélet szerint maguk a biomágnesek nem gyógyítják a betegségeket, hanem arra ösztönzik a testet, hogy meggyógyuljon. Az elmélet szerint a biomágnesek serkentik a vérkeringést, szabályozzák a sejtek pH-ját, a hormonális egyensúlyt és segítenek helyreállítani a test egyensúlyát.

BioBelt - a biomágneses öv és a reumás fájdalmak!

A BioBelt egy természetes gyapjú öv, amelyet viselhetsz a ruha alatt. Ennek számos előnye van, mert a gyapjúöv biomágneseket is tartalmaz, így kettős a hatása. A BioBelt egy öv, amely megtartja a hőmérsékletet a fájdalmas helyeken, nem engedi behatolni a hideget, nem engedi elveszíteni a hőt, nem izzad és nem kelt hidegérzetet. Az öv tökéletes az ágyéki területekhez, de sikeresen lehet használni más területeken, ízületeken vagy gyulladt részeken is. A mágnesekkel ellátott BioBelt gyapjúöv csökkentheti a reumás fájdalmat, a hátfájást, a nyaki fájdalmat, de a vesekólikát, a menstruációs fájdalmat, a műtét utáni vagy a poszttraumás fájdalmat is enyhíti.

A BioBelt szabályozza a testhőmérsékletet, és tökéletes tavasszal, ősszel és télen felnőtteknek és időseknek, aktív vagy szedentáris embereknek is, akik sok órát töltenek az irodában kényelmetlen pozíciókban, ami fájdalmat okoz nekik.

A biomágnes terápia segíti az egész test egyensúlyát és csökkenti a fájdalomcsillapítók szükségességét. A BioBelt ajánlott hosszabb ideig tartó kikapcsolódásra, a gyulladás csökkentésére munka és sport után is. A biomágneses öv segít a fájdalommentes életben, segít, hogy jobban bírd a hőmérsékleti ingadozásokat, a szabadban végzett munkát és az éjszakai pihenést.