Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 mozdulat, amellyel lehengerelheted kedvesed

5 mozdulat, amellyel lehengerelheted kedvesed


Dátum: 2015-04-29

sex

Úgy gondolod, hogy a párod jó kislány? Valószínűleg még nem fedezted fel a rossz kislányos felét. Ha megengeded, hogy kibontakozzék, lehet nagyon meg fogsz lepődni.  Mi lenne, ha te bontakoznál ki előbb és mutatnád meg neki, hogy mire is vagy képes? A nők nem prűdök, kedvelik a kezdeményezést és a meghívásokat egy gátlások nélküli éjszakára. Soha nem tudhatod, hogy milyen lenne, ha ki sem próbálod!

1. Légy magabiztos és határozott

A nők kedvelik a magabiztos férfiakat és azokat, akik egy kis agressziót is belevisznek a szexbe. Felejtsd el a jó modort, ne próbálj úriember lenni, amikor a párod minden vágya az, hogy lángra lobbantsd. Vezesd biztos kezekkel, változtasd spontán a pózokat, fordítsd minden irányba és okozz neki orgazmus után is orgazmust. Az érzések láthatóan fokozódnak majd a kirobbanó végkifejlettig.

sex

2. Húzd finoman a haját

A fejbőr tele van érzékeny idegvégződésekkel. Ha lohadni látszik a szex intenzitása, vess be néhány egyszerű és apró trükköt az erotika visszaállítása érdekében. A harapdálások, karmolások, hajhúzás fokozzák a vad szex érzését és új lendületet visznek az aktusokba.

3. Játszadozz hosszasan a mellekkel

Mindenki számára köztudott, hogy a mellek nagy vonzerővel bírnak, de néha elhanyagolják őket a még ennél is erotikusabb zónák feltérképezéséért. A mellek tapintása felvillanyozó hatással lehet, amennyiben hozzáértő kezeket észlelnek. Kezdd lassú mozdulatokkal, kintről befele haladva addig, amíg el nem éred a legérzékenyebb pontot. Használd az ujjaidat, majd a nyelved, amíg el nem éri kedvesed az orgazmust.

4. Spontán szex

Várd otthon a párod és légy résen már attól a pillanattól, ahogy a kedvesed belép az ajtón. Kezdeményezz és vidd végig a dolgokat, amennyiben ő is akarja. Ne ragaszkodj makacsul ahhoz, hogy teljesen meztelenre vetkőzzetek vagy eljussatok a hálószobáig. Nem számít, hol csináljátok, inkább az, hogy mennyire intenzív és spontán az aktus.

5. Stimuláld a libidód, stimuláld az élvezetet

sex

Ha mindig akcióra kész, energikus, kreatív, potencia problémától mentes szeretnél lenni, legyen mindig kéznél egy biztos fegyver. Egy szexuális vágyfokozó, mint amilyen a GoldPower is, nem szabadna hiányozzon egy olyan férfi eszköztárából sem, aki szereti és megbecsüli az érdekes és aktív szexuális életet.

Ha mindig vonakodtál a potencianövelő termékektől, most eljött az ideje, hogy kipróbáld a GoldPower étrend-kiegészítőt. A GoldPower nem tartalmaz kemikáliákat, csak ősrégi gyógynövényeket, amelyek segítenek a potencia stimulálásában és a szexuális vágy növelésében.

Egyetlen GoldPower kapszula fergeteges éjszakát okozhat neked és párodnak. Az erekció, az érzékenység és az orgazmus elérésének stimulálása az elsődleges célja.

GoldPower – gyorsabban, intenzívebben!