Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 6 ok amellett, hogy nagyobb melleid legyenek!

6 ok amellett, hogy nagyobb melleid legyenek!


Dátum: 2015-04-29

sani

A mellek méretének kérdése érzékeny téma sok nő számára. Legtöbbünk nehezen tud beletörődni abba, hogy kicsi a melle, mert ez hatással lehet a szexuális életre. A  mellnövelő módszerek sokasága ismert: az esztétikai sebészeti beavatkozásoktól egészen a természetes gyógynövényekből álló módszerekig. Alább megtalálsz pár okot, amiért a természetes módszerek mellett kellene letedd a voksod, ha nagyobb kebleket szeretnél.

1. A természetes gyógymódok időt adnak a szervezetnek, hogy hozzászokjon a nagyobb méretekhez.  A nagyobb mellek plusz súlyt jelentenek, amelyet a hát izmainak kell elbírni. A lassú, természetes növekedés az izmok tonizálását és megerősödését teszi lehetővé és nem jár fájdalommal és nem jelent extra erőfeszítést.

2. A természetes mellnövelés nem jelent invazív beavatkozást vagy fertőzésveszélyt. Több orvos azon a véleményen van, hogy a sebészeti beavatkozásokhoz csak szükség esetén kellene fordulnunk. Bármilyen beavatkozás fölösleges stresszt okoz az immunrendszernek, fertőzésveszély állhat fenn és látható sebhelyeket hagy maga után.

sani3

3. Nagy az esélye a sikertelen műtétnek. A természetes melleknek sajátos szimmetriájuk és szépségük van, de az implantátumok elronthatják a kinézetüket. A nők nagyon érzékenyek, amikor a külsejükről van szó, ezért bármilyen kis esztétikai hiba nagy problémák forrásává válhat.

4. Megtörténhet, hogy újabb beavatkozásra van szükség a hibák korrigálásáért. A mellimplantátum nem a legbiztosabb dolog a világon. Mindig fennáll a lehetőség, hogy egy ilyen beavatkozás során valami rosszul süljön el.

5. A mellnövelő sebészeti beavatkozás mindig kényelmetlen érzéssel és érzékenységgel jár. A beavatkozás után fájdalommal, gyulladással, kipirosodással, megemelkedett érzékenységgel kell megküzdened több hónapon keresztül.

6. Hosszas időbe telhet, míg a partnered megszokja az új melled méretét és érzését. Amennyiben komolyan gondolsz arra, hogy mellnagyobbítást végeztetnél, mindenképp vond bele a döntésbe a párod is. Lehet, hogy nagyon fog örülni a kezdeményezésnek, de megtörténhet az is, hogy ellenkezni fog.

Sok férfi úgy gondolja, hogy a természetes mellek mindig szebbek a szerkezetüknek, kinézetüknek és eredeti méretüknek köszönhetően. Ha mindenképp nagyobb kebleket szeretnél, mindenképp a természetes módszerekhez folyamodj.

sani

A BreastMax segít egy nőiesebb, szexisebb és vonzóbb külső elérésében természetes úton. A BreastMax kapszulák összességében növényi összetevőket tartalmaz és méretbeli növekedést eredményez alkalmazása, ezáltal vonzóbbnak fogod érezni magad, libidószinted megemelkedik és nagyobb szexuális étvágyad lesz, mint azelőtt bármikor.

A BreastMax a mellnövelő hatása mellett több energiát ad használójának és pozitívabb hozzáállást az élethez. Megkönnyíti a menstruáció tüneteit és jótékony hatással van a méhre.

BreastMax – a boldog és beteljesedett nőknek!