Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tartsd meg májad egészségét életed végéig!

Tartsd meg májad egészségét életed végéig!


Dátum: 2015-04-29

maj egeszsegA máj létfontosságú szervünk. A szervezetben végbemenő folyamatok nagy részében részt vesz és fontos szerepet lát el. A fehérjeszintézistől kezdve a zsírok emésztésén keresztül egészen a szervezet méregtelenítéséig minden a máj intenzív részvételével történik. Mivelhogy nagyban függünk a májunk egészségétől és jólététől, meg kell védenünk minden zavaró tényezőtől, amely befolyásolhatja rendes működését.

Megfelelő mennyiségű pihenés -  az első lépés a máj egészségének megtartása érdekében!

A májbetegségben szenvedők saját bőrükön tapasztalták meg ezt a lényeges leckét: a máj normál működése egyenesen arányos a pihenési idővel. A fáradtság, a stressz és a rengeteg munka látható nyomokat hagy ezen a rendkívül érzékeny szerven, akár egészséges, akár beteg emberről legyen szó. Egy pihenési rend, amit ha szigorúan betartunk, biztos eszköz a máj egészségének megtartásában, még akkor is, ha vírusok, szennyezőanyagok támadják, túl sok gyógyszerrel, alkohollal terheljük vagy nagyon kevés kikapcsolódásban van részünk.

Kerüljük a méreganyagokat – a második lépés a máj jólétének megtartásában!

maj egeszsegA legtöbb méreganyag, ami megtámadja és túlterheli a májat, az elfogyasztott élelmiszerekből és italokból származik. Az alkohol a májbetegek első számú ellensége. Az alkohol mérgező vegyületeket termel, amelyek az egész emésztőrendszerre negatív hatással vannak. A feldolgozott élelmiszerek, a sült zsírok, az üdítőitalok, az alkohol és a piros hús az elkerülendő termékek listájára kellene kerüljenek, amennyiben meg szeretnénk tartani májunk egészségét. A természetes termékek, gyümölcsök, zöldségek, diófélék és méz mindenképp jelen kellene legyenek az étkezéseinkben, mivel ezek a termékek védik és segítenek megtartani a máj egészségét.

Fogyasszunk gyógynövényeket májunk egészsége érdekében!

Ha egészséges, hosszú és boldog életet szeretnénk élni, szükséges feltöltenünk szervezetünk sejtjeit élő vegyületekkel, amelyek megvédik és méregtelenítik belső szerveinket. A növényekben található jótékony anyagok segítenek felvenni a harcot a betegségekkel, baktériumokkal és vírusokkal.

A LiverHelp egy természetes összetételű termék, amely segít a szervezet méregtelenítésében és megvédi a májat a negatív tényezőktől. A leghatékonyabb, legegészségesebb és legerősebb növényeket válogatták össze a LiverHelp termékbe.

maj egeszsegA LiverHelp mindazoknak lett kifejlesztve, akik olyan májbetegségekben szenvednek, mint a zsírmáj, a hepatitisz vagy májcirrózis. A LiverHelp plusz segítséget nyújt a megterhelt máj egészségének visszaállításában.

Ha úgy érzed, hogy a méreganyagok felhalmozódtak a szervezetedben, úgy érzed, hogy egészséged romlik és szükséged van egy természetes gyógymódra vagy kipróbálnál egy gyengéd méregtelenítő kezelést, próbáld ki a LiverHelp-et. A termék nem tartalmaz szintetikus vegyi anyagokat, csakis természetes növényeket szárított formában. Ne hanyagoljuk el az egészségünket, óvjuk a májunkat, gyomrunkat és más fontos szervünket, főként akkor, ha úgy érezzük, hogy veszélyben van egészségünk.

LiverHelp – a természetből, az egészségért!