Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fogyás, önsanyargatás nélkül!

Fogyás, önsanyargatás nélkül!


Dátum: 2015-04-29

slabire

Napjainkban a nagy bevásárlóközpontok polcai nyögnek az édességek terhe alatt, szinte minden termékbe kötelező módon kerül alapanyagként cukor. Minden generáció tagja, legyen az idősebb vagy fiatal, diák vagy gyerek, érintett az elhízás kérdésében. Éppen ezért, életmódunkba természetes módon építettük be a harcot a kilók ellen. A probléma viszont az, hogy a fölösleges kilóktól néha aberrált módon próbálunk megszabadulni. Aki fogyni akar, azt szinte bármire rá lehet venni, a diéták, fogyókúrák száma soha nem látott méretűre dagadt. Számos alkalommal kiderült, hogy testünk sanyargatása sok esetben nem vezet eredményre. A csodaszerként tekintett diéta vagy fogyókúrás módszer nem hozza a várt eredményt, ez pedig frusztrációhoz vezet.

Van viszont több hatékony módja is a súlyvesztésnek, mely különösebb megerőltetés vagy fejfájás nélkül segít ledobni néhány fölös kilót.

Változtass a fogyókúrás programok megközelítésén

Gondoltál már arra, hogy fogyókúrád azért nem hatékony, mert nem az életmódodnak megfelelő módszert választottad? Felmerült már benned, hogy hiába sportolsz, mert az általad választott program inkább lefrusztrál, mintsem lefogyaszt? Lehet, hogy nem jól választottál?

Miért várnál eredményt, hatékonyságot a káposztaleves diétától, mikor te tulajdonképpen gyűlölöd a káposztát, sőt a zöldséget általában? Elvárható egy embertől, aki imád enni, hogy egyik napról a másikra mondjon le a zsírokról, édességekről, szénhidrátokról, mert tiltja az elkezdett diétája? Aztán csodálkozik, hogy egy hét önsanyargatás után konkrétan felfalná az egész hűtőszekrényt. Miért állítasz össze reggeli edzéstervet, ha utálsz korán kelni?

slabire

Testre szabás - a hatékony diéta sarokköve

Ha tényleg fogyni szeretnél, a változtatást agyban kell elkezdeni annak érdekében, hogy a változás ne frusztrációt, hanem eredményeket hozzon. Az ideális testsúly elérését számos tényező befolyásolja: étkezési szokásaidnak, fizikai és mentális képességeidnek, valamint életlátásodnak megfelelő egészséges életmód. Semmiképp nem fordítva. A drasztikus változások általában nem hozzák az elvárt eredményt. Nem is hozhatják, hisz gyökeresen változtatják meg évtizedes szokásainkat.

Az életmódváltás kis lépéseket feltételez, hogy agyunknak is legyen ideje megérteni az új szokásokat, melyeket a régiekkel párhuzamosan építünk bele megváltozott életünkbe. Így elkerülhetjük azt, hogy a drasztikus változásokat kényszerként, fenyegetésként éljük meg.

Egyedül nem boldogulsz? Kérd szakember segítségét!

Ha a mostanig kipróbált módszerek sokasága nem hozta az elvárt eredményt, kezdd el a 30 Day Slim személyre szabott összetett programot. Férfiként vagy nőként egyaránt igazíthatod igényeid szerint.

slabire

A 30 Day Slim nőknek, dietetikusok által összeírt tanácsokat, zsírégető gyakorlatokat és 3 féle természetes növényi kivonatot tartalmazó kapszulát foglal magába, melyekkel csökkentheted az étvágyad, elősegíted a zsírégetést és gyorsíthatod a metabolizmusod.

A 30 Day Slim férfiaknak szintén tartalmaz hasznos tanácsokat, zsírégető tornagyakorlatokat és diétás recepteket, mindez kiegészítve a kimondottan férfiaknak szánt kapszulákkal.

A három féle kapszula jótékony hatást fejt ki a máj gyors méregtelenítésére, a tornagyakorlatok alatti gyors zsírégetésre, illetve az izomzat hangsúlyossá tételére. A metabolizmus gyorsítása hosszú távú, melynek hatása a súly csökkenését segíti elő, nemcsak az aktív nappalokban, hanem az éjszakai pihenés során is.

Ha optimális súlyt szeretnél elérni, kezdd meg maradéktalanul a 30 Day Slim programot, melyben természetes alapanyagú kapszulák segítségével gyors, egészséges és hatékony alakformálást érhetsz el. Mindez mellékhatások nélkül.

30 Day Slim - Hogy a fogyás természetes és könnyed legyen, akár egy tavaszi nap!