Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Élete végéig boldogan élni!

Élete végéig boldogan élni!


Dátum: 2015-04-29

durere

Gondolkodott valaha azon, hogy mi gátolja meg az embereket abban, hogy boldogok legyenek? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolná. Boldogsági vagy éppen boldogtalansági faktorunk 90%-ban függ általános egészségünk, illetve agyunk állapotától. Tartósan fellépő fej vagy gyomorfájás, állandó szervi vagy ízületi fájdalmaink sorra űzik el a jó kedélyállapotot és facsarják ki belőlünk az utolsó csepp életkedvet is. Ráadásul, ami ez után marad az már olyan fásulttá tesz, mint egy túlfőzött zöldség. Mogorvák és megkeseredettek leszünk, mint az őszi időjárás. Ha szeretne magának felhőtlen és életvidám napokat öregségére is, itt az ideje annak, hogy többet törődjön egészségével.  Amíg még nem késő!

Sok munka, kevés öröm

Nagyon sok ember meggyőződéssel vallja, hogy a pénzben rejlik a boldogság kulcsa. Sok pénzben. Ugyanannyian azt is elhiszik, hogy végkimerülésig hajszolt munkával, sok pénz kereshető. A felfogás működhet is ideig-óráig, de a pénz utáni hajsza, maradandó sérüléseket, nyomokat hagy szervezetünkben. A hajszolt munkatempó és a stressz leghamarabb megnövekedett vérnyomást, ez pedig agyvérzést, stroke-ot okozhat. Ennek már súlyos következményei lehetnek: az agy számos létfontosságú területe sérül vagy teljesen elhal. 

A kor előrehaladtával növekszik a stressz okozta cukorbetegség kialakulásának, a magas vérnyomásnak, a szív elváltozásainak esélye. Komplikációk léphetnek fel az ideg, izom és csontrendszer szintjén.

durere spate

A kiegyensúlyozott életmód hiánya öregkorban jelentkezik hathatósan: a fiatal, érett vagy öregkor éveinek sérülései, az idős korban lassan kezdik megbosszulni magukat. A szervezetünk egyre többet és többet követel, optimális működése fenntartásához. Akut problémák már 55-60 éves korban felléphetnek. Állandó fájdalmak jelentkeznek az ízületek szintjén, külső behatások elhárítására egyre nehezebben reagál az immunrendszerünk, a sebek nehezebben gyógyulnak.

Az epe szinte őrjöng, a májat toxinok terhelik: azt érezheti az ember, hogy ennél rosszabb nem jöhet, ráadásul panaszkodni se nagyon van kinek.

Mit tehetünk konkrétan egészségünk érdekében?

Első lépésben tájékozódjunk alaposan, biztos forrásból, a működésére vonatkozó dolgokról. Ha ez megvan, második lépésben iktassunk be egy lassú és megfontolt életmódváltást úgy, hogy közben segítségül hívjuk minden lehetséges módon, a természet erejét. Ha időközben kialakult egy krónikus ízületi gyulladás, korral járó csontritkulás, vagy netán balesetből származó mozgásszervi elváltozásokról is beszélhetünk, az ArtroHelp termékcsalád segít a fájdalmak leküzdésében, hogy a lábadozása rövid, felépülése gyors legyen.

Ez a természetes alapanyagokból álló termékcsalád számos olyan hatóanyagot tartalmaz, melyek a kor előrehaladásából és a használatból kialakult ízületi gyulladások, sérülések, porckopások okozta fájdalmak enyhítésére, gyógyítására szolgálnak.durere articulatii

Az ArtroHelp Calm egy szelíd, de ugyanakkor nagyon hatékony gyulladáscsökkentő, mely az ízületek szintjén fellépő bármilyen panaszok enyhítésére szolgál.

Mivel egy természetes hatóanyagról beszélünk, kíméli a gyomrot, nem hagy mérgező mellékanyagokat a szervezetben.

Az ArtroHelp Calm egy szelíd, de ugyanakkor nagyon hatékony gyulladáscsökkentő, mely az ízületek szintjén fellépő bármilyen panaszok enyhítésére szolgál.

Mivel egy természetes hatóanyagról beszélünk, kíméli a gyomrot, nem hagy mérgező mellékanyagokat a szervezetben.

Az ArtroHelp Repair nagy arányban tartalmazza az izmok optimális működését segítő magnéziumot. Ez ráadásul a többi ásványi anyag felszívódását is jó irányban befolyásolja. Ezzel a termékkel a csontrendszer gyors regenerálódását segíthetjük elő. Ugyanakkor használatával a csont- és izomrendszer részét képező porcok műtét utáni regenerálódását vagy öregség okozta kopásokkal járó fájdalmak enyhítését segíti. 

Az ArtroHelp Forte a csontrendszert tartja mindig fitten, fiatalon. Építse be már most az ArtroHelp termékcsalád tagjait életébe, hogy a kor előrehaladtával is megmaradjon optimális mozgásképessége és jól szolgáljon az egészsége.